Nem mondanak le a miniszterek, hiába vádolja őket a DNA

Nem tettek semmi rosszat, sőt a pártjuk is támogatja őket. Akkor miért is? Két nőről van szó, egyébként.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
iohannis-dragnea-tariceanu

Nem kéne vitézkedni bűnvádi kivizsgálással a nyakunkban

Legalábbis így gondolja ezt Klaus Iohannis, Románia...
lakastuz

A rossz kémények miatt van a lakástüzek fele

Jön a tél, jönnek a lakástüzek, naponta 17 van a...
PenitenciarTimisoara

Akkor hányan is jöttek ki a börtönökből?

A szakszervezet szerint 1200-an, a miniszter szerint "csak"...

rovanasevil
Fotó: Mediafax / archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. szeptember 26., 11:23
0 hozzászólás. 

Nem mond le Sevil Shhaideh kormányfőhelyettes, sem pedig Rovana Plumb európai alapokért felelős tárca nélküli miniszter.

Az Országos Korrupcióellenes Ügyészség hivatali visszaélés gyanúja miatt pénteken indított bűnvádi kivizsgálást Shhaideh miniszterelnök-helyettes ellen, aki a feltételezett tettek elkövetésekor a regionális fejlesztési és közigazgatási minisztérium államtitkára volt.

Laura Codruţa Kövesi, a Korrupcióellenes Ügyészség főügyésze ugyanakkor a képviselőház hozzájárulását kérte, hogy hivatali visszaélésben való bűnrészesség gyanújával, ugyanabban a perben bűnvádi eljárást indíthasson Rovana Plumb volt környezetvédelmi miniszter, jelenleg az európai alapokért felelős tárca nélküli miniszter ellen. Sevil Shhaideh kormányfőhelyettes kizárta, hogy lemondjon a Belina-ügy miatt indított bűnvádi kivizsgálás következtében.

Hétfőn Ioan Munteanu képviselőházi frakcióvezető közölte, hogy a Szociáldemokrata Párt állandó országos tanácsának döntése értelmében a párt támogatja Sevil Shhaideh kormányfőhelyettest és Rovana Plumb európai alapokért felelős tárca nélküli minisztert.

A Szociáldemokrata Párt állandó országos tanácsának ülésén részt vevő Ioan Munteanu kifejtette: a kabinet két szóban forgó tagja betartotta a törvényt, ártatlannak vallja magát, így a testület tagjai hivatalban maradásuk mellett döntöttek. Szerintük is ártatlanok.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."