Nem mondanak le a miniszterek, hiába vádolja őket a DNA

Nem tettek semmi rosszat, sőt a pártjuk is támogatja őket. Akkor miért is? Két nőről van szó, egyébként.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek

Működhetnek tűzvédelmi engedély nélkül is

De egy felirat mindenképpen kell az ajtóra, hogy erre...
DancilaDragnea

Vitatkoznak a PSD-ben, csak pénteken lesz új kormánynévsor

Hétfőn hiába vártunk a bejelentésre, csak arról jött...
mehek

Ha méheket teleltetsz, jelentkezz!

Nyilvántartásba veszik a méhcsaládokat, ezt január...

rovanasevil
Fotó: Mediafax / archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. szeptember 26., 11:23
0 hozzászólás. 

Nem mond le Sevil Shhaideh kormányfőhelyettes, sem pedig Rovana Plumb európai alapokért felelős tárca nélküli miniszter.

Az Országos Korrupcióellenes Ügyészség hivatali visszaélés gyanúja miatt pénteken indított bűnvádi kivizsgálást Shhaideh miniszterelnök-helyettes ellen, aki a feltételezett tettek elkövetésekor a regionális fejlesztési és közigazgatási minisztérium államtitkára volt.

Laura Codruţa Kövesi, a Korrupcióellenes Ügyészség főügyésze ugyanakkor a képviselőház hozzájárulását kérte, hogy hivatali visszaélésben való bűnrészesség gyanújával, ugyanabban a perben bűnvádi eljárást indíthasson Rovana Plumb volt környezetvédelmi miniszter, jelenleg az európai alapokért felelős tárca nélküli miniszter ellen. Sevil Shhaideh kormányfőhelyettes kizárta, hogy lemondjon a Belina-ügy miatt indított bűnvádi kivizsgálás következtében.

Hétfőn Ioan Munteanu képviselőházi frakcióvezető közölte, hogy a Szociáldemokrata Párt állandó országos tanácsának döntése értelmében a párt támogatja Sevil Shhaideh kormányfőhelyettest és Rovana Plumb európai alapokért felelős tárca nélküli minisztert.

A Szociáldemokrata Párt állandó országos tanácsának ülésén részt vevő Ioan Munteanu kifejtette: a kabinet két szóban forgó tagja betartotta a törvényt, ártatlannak vallja magát, így a testület tagjai hivatalban maradásuk mellett döntöttek. Szerintük is ártatlanok.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."