Dragnea vajon mit akar?

Rendkívüli parlamenti ülésszak összehívását kezdeményezte Liviu Dragnea. Az ok egyelőre ismeretlen.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
kiserettsegi

Nézd meg, sikerült-e a kisérettségid

Közzétette kedden az oktatási minisztérium a...
b-4

Szerdáig visszajön a nyár

Felmelegedik az időjárás a következő napokban, de...
gyerek-elarvult-magany

Ennyi gyereket érint a külföldi munkavállalás

Felmérte a gyermekjogvédelmi hatóság, hogy hány gyerek...

dragnea
Valamit akar a pártelnök
szerkesztoÍRTA: UH.RO / AGERPRES
2017. július 31., 08:57
0 hozzászólás. 

Szerdán tárgyalja a képviselőház házbizottsága a házelnök igénylését, amelyben a rendkívüli ülésszak összehívását az augusztus 2-a és 4-e közötti időszakra kéri. A házbizottsági ülés szerdán 11 órakor lesz, az egyetlen napirendi pont Dragnea igénylésének megtárgyalása.

Mihai Tudose kormányfő úgy nyilatkozott, rendkívüli parlamenti ülésszak összehívását kérte az egyik legnagyobb hazai energetikai központ, a bukaresti ELCEN ügyének megtárgyalására. A miniszterelnök akkor azt mondta, lehetséges, hogy más témák is napirendre kerülnek.

A bukaresti ELCEN energetikai központ ügyénél "komolyabb", egyelőre azonban titokban tartott ok miatt kezdeményezte Liviu Dragnea a parlament rendkívüli ülésszakának összehívását - véli az alsóház alelnöke, Cătălin Predoiu nemzeti liberális párti képviselő. Vasárnapi Facebook-bejegyzésében Predoiu nyilvános kérdéseket intézett Dragneához: "Szándékában áll-e előterjeszteni a Szuverén Befektetési Alap létrehozásáról szóló törvénytervezetet? Folytatott-e tárgyalásokat a témáról Görögországban? Amennyiben igen, kikkel, és milyen döntésre jutott ezek alapján? Igaz-e, hogy az igazságszolgáltatással kapcsolatos témákról is tárgyalt, és mit döntött ezek nyomán?"0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."