Dragnea vajon mit akar?

Rendkívüli parlamenti ülésszak összehívását kezdeményezte Liviu Dragnea. Az ok egyelőre ismeretlen.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
HorvathAnna

Börtönbüntetésre ítélték Horváth Annát (videó)

Két év és nyolc hónap letöltendő börtönbüntetést...
Csoma Botond fotó: főtér.ro

Megvan, ki veszi át Verestóy helyét

A SRI parlamenti bizottságába és a CNAS...
Andrei Gheorghe

Meghalt Andrei Gheorghe újságíró

A neves román újságírót hétfőn holtan találták...

dragnea
Valamit akar a pártelnök
szerkesztoÍRTA: UH.RO / AGERPRES
2017. július 31., 08:57
0 hozzászólás. 

Szerdán tárgyalja a képviselőház házbizottsága a házelnök igénylését, amelyben a rendkívüli ülésszak összehívását az augusztus 2-a és 4-e közötti időszakra kéri. A házbizottsági ülés szerdán 11 órakor lesz, az egyetlen napirendi pont Dragnea igénylésének megtárgyalása.

Mihai Tudose kormányfő úgy nyilatkozott, rendkívüli parlamenti ülésszak összehívását kérte az egyik legnagyobb hazai energetikai központ, a bukaresti ELCEN ügyének megtárgyalására. A miniszterelnök akkor azt mondta, lehetséges, hogy más témák is napirendre kerülnek.

A bukaresti ELCEN energetikai központ ügyénél "komolyabb", egyelőre azonban titokban tartott ok miatt kezdeményezte Liviu Dragnea a parlament rendkívüli ülésszakának összehívását - véli az alsóház alelnöke, Cătălin Predoiu nemzeti liberális párti képviselő. Vasárnapi Facebook-bejegyzésében Predoiu nyilvános kérdéseket intézett Dragneához: "Szándékában áll-e előterjeszteni a Szuverén Befektetési Alap létrehozásáról szóló törvénytervezetet? Folytatott-e tárgyalásokat a témáról Görögországban? Amennyiben igen, kikkel, és milyen döntésre jutott ezek alapján? Igaz-e, hogy az igazságszolgáltatással kapcsolatos témákról is tárgyalt, és mit döntött ezek nyomán?"0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."