Jön a román Donald Trump?

Indul a PNL elnöki tisztségéért és támogatná az azonos neműek házasságát. Visszatér Viorel Cataramă.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
sztanna triatlon

Tilos fürödni a Szent Anna-tóban

Már ki is rakták a tiltótáblákat, amelyek...
A kép illusztráció

Máshová küldenéd szoptatni az anyukákat? Sokba kerülhet!

Első házként elfogadta hétfőn a szenátus a nyilvános...
jeruzsalem

A PSD a tűzzel játszik a Közel-Keleten

Az ENSZ kérését hanyagolva a kormány szerdán úgy...

viorelcatarama
Sok mindent ígért Cataramă. Fotó: Agerpres
szerkesztoÍRTA: UH.RO / AGERPRES
2017. május 17., 11:32
0 hozzászólás. 

Viorel Cataramă kedden bejelentette, hogy megpályázza a Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöki tisztségét. Azt mondta: azt szeretné, hogy olyan sikert arasson, mint Donald Trump amerikai elnök, ugyanakkor hozzátette: megválasztása esetén a párt támogatni fogja az azonos neműek házasságát, illetve feltétel nélkül támogatja Klaus Iohannist.

„Én egy független ember vagyok, és kezdeti esélyeim meghaladják Donald Trump esélyeit. Hozzá hasonló sikert szeretnék elérni, mert biztos vagyok benne, hogy ez a helyes út. (...) Én vagyok most a PNL kis Donald Trumpja. Egyelőre a liberális pártban dolgozom, amelynek legfőbb célja, hogy Klaus Iohannis államfő újabb mandátumot szerezzen" – nyilatkozta Cataramă a PNL központi székházában.

A programjába foglaltak értelmében megszüntetné a munkaképes személyek szociális segélyét, teljes egészében privatizálná a felsőoktatást, magánosítaná a kórházakat a sürgősségi ellátás kivételével, privatizálná a szociális ellátórendszert, csökkentené az állami alkalmazottak számát és a bürokráciát, megszüntetné az állami beavatkozást a gazdaságba, támogatná a privát szférát és az exportot, 200 eurós minimálnyugdíjat vezetne be az idős személyeknek, büntetné azokat a szülőket, akik nem törődnek gyermekeikkel, belépne az euróövezetbe, a karitatív tevékenységek kivételével adókötelessé tenné az egyházat.

„Ha megválasztanak, a PNL támogatni fogja az azonos neműek házasságát és azt, hogy ezek gyerekeket fogadhassanak örökbe. (...) Az azonos neműek nem azért vonzódnak egymáshoz, mert ez menő, hanem azért, mert ők ilyenek, ezt érzik. Isten megengedte ezt a vonzódást, ez nem betegség, amelyet kezelni lehet, hanem valami, ami adott. Ha Isten úgy akarta, hogy ilyen emberek is éljenek, hogy veheti magát egy földi halandó ahhoz, hogy nem értsen egyet isten akaratával?" . mondta Cataramă.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."