Dragnea: a kormány a helyén marad

A parlamenti többséget nem lehet megbontani, a kormány talán a helyén marad - nyilatkozta szerda este Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Csoma Botond fotó: főtér.ro

Megvan, ki veszi át Verestóy helyét

A SRI parlamenti bizottságába és a CNAS...
Andrei Gheorghe

Meghalt Andrei Gheorghe újságíró

A neves román újságírót hétfőn holtan találták...
maros

Baj van: elvennék, amit adtak

Kedvezőtlen döntést hozott a marosvásárhelyi római...

dragnea
Liviu Dragnea Fotó:archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO/AGERPRES
2017. február 23., 10:27
0 hozzászólás. 

„Meg vagyok győződve, hogy ez a kormány a helyén marad, mert a parlamenti többséget nem lehet megbontani (...). Biztos vagyok benne, hogy ez a kormány kitart, egész a mandátum végéig. Csak Isten tudja, hogy mi fog történni, de politikai szempontból nem merülhet fel gond" - mondta Liviu Dragnea az Antena 3 műsorában.

Úgy fogalmazott: elnökként óriási támogatottságnak örvend. Azt is hozzátette: a kormány, akár az államfő részétől érkező támadások ellenére a helyén marad. Ez a kormány nem lopni, vagy törvénytelenségeket elkövetni állt fel, hanem azért, hogy gyakorlatba ültessen egy kormányprogramot.

Eközben a fővárosban már 23-ik napja vonulnak ki a Győzelem térre a tiltakozók, hogy a kormány lemondását követeljék. Szerda este mintegy 200 ember gyűlt össze. 21 órakor az egybegyűltek mobiltelefonjaikkal bevilágították a teret, elénekelték a román himnuszt, majd mintegy félóráig skandálták, hogy „Mondjatok le".0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."