Az áldozatot okolják a besztercei robbanásért

Gázszivárgás okozhatott robbanást keddről szerdára virradó éjszaka egy besztercei tömbházlakásban.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
camera-deputatilor

Nem lesz nagyobb a gyereknevelési pótlék

Elutasította kedden a képviselőház a PNL javaslatát,...
houseparty

A szádat befogod éjszaka – vagy fizetsz!

Nemcsak a hangoskodásért, hanem a hangos zene miatt is...
gyilkossag

Gyilkosság történt Gyergyóalfaluban, a tettesek még nem kerültek elő

Álarcosok támadtak egy idős férfire vasárnap este...

Száz személyt kellett kimenekíteni a tömbházból. Fotó: Agerpres
Száz személyt kellett kimenekíteni a tömbházból. Fotó: Agerpres
szerkesztoÍRTA: UH.RO/HÍRSZERK
2016. október 19., 11:05
0 hozzászólás. 

Testének hetven százalékán szenvedett égési sérüléseket az a 24 éves besztercei fiatalember, akinek lakásában történt a kedd éjszakai detonáció. A lakrészben tartózkodó fiatalemberen kívül nyolc szomszéd könnyebb sérüléseket szenvedett – nyilatkozta az Agerpres hírügynökségnek Ioan Budurlean, a Beszterce-Naszód Megyei Készenléti Felügyelőség sajtószóvivője.

A 24 éves férfit az egyik fővárosi kórházba vitték súlyos állapotban, a többi sérült közül hárman szorultak kórházi ellátásra. A robbanás egy 70 lakrészes tömbházban történt, öt lakásban jelentős károk keletkeztek, de összesen 65 lakrészt érintett az eset. Több helyen kitörtek az ablakok, és még a tömbház tartószerkezete is megrongálódott. Az épületből mintegy száz személyt kellett kilakoltatni. 

A hatóságok első feltételezése szerint a robbanást gázszivárgás okozta, de a Maszol portál információi szerint a helyszínen vizsgálódó bizottság arra gyanakszik, hogy a fiatalember idézte elő azt. Testi sértés és rombolás miatt bűnvádi eljárást indított a rendőrség az ügyben – jelentette be szerdán a Beszterce-Naszód Megyei Rendőr-felügyelőség vezetője.

A szomszédok szerint a férfinak beilleszkedési problémái voltak, időnként kábítószert fogyasztott, és gyakran került heves szóváltásba nagyapjával, aki a robbanás idején nem volt a lakásban, de ugyanabban a tömbházban élt, egy másik lakásban.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."