Az áldozatot okolják a besztercei robbanásért

Gázszivárgás okozhatott robbanást keddről szerdára virradó éjszaka egy besztercei tömbházlakásban.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
napozas

Lassan utalják az üdülési csekkeket

Várhatóan jövő hét közepétől elkezdik folyósítani...
2-viorica-dancila-aa

A kórházmenedzsereket győzködte a miniszterelnök

A hét elején tárgyaltak az orvosokkal. A megegyezés...
seb vladescu

Bűnvádi eljárás indul a volt pénzügyminiszter ellen

Több mint egymillió euró értékű kenőpénz...

Száz személyt kellett kimenekíteni a tömbházból. Fotó: Agerpres
Száz személyt kellett kimenekíteni a tömbházból. Fotó: Agerpres
szerkesztoÍRTA: UH.RO/HÍRSZERK
2016. október 19., 11:05
0 hozzászólás. 

Testének hetven százalékán szenvedett égési sérüléseket az a 24 éves besztercei fiatalember, akinek lakásában történt a kedd éjszakai detonáció. A lakrészben tartózkodó fiatalemberen kívül nyolc szomszéd könnyebb sérüléseket szenvedett – nyilatkozta az Agerpres hírügynökségnek Ioan Budurlean, a Beszterce-Naszód Megyei Készenléti Felügyelőség sajtószóvivője.

A 24 éves férfit az egyik fővárosi kórházba vitték súlyos állapotban, a többi sérült közül hárman szorultak kórházi ellátásra. A robbanás egy 70 lakrészes tömbházban történt, öt lakásban jelentős károk keletkeztek, de összesen 65 lakrészt érintett az eset. Több helyen kitörtek az ablakok, és még a tömbház tartószerkezete is megrongálódott. Az épületből mintegy száz személyt kellett kilakoltatni. 

A hatóságok első feltételezése szerint a robbanást gázszivárgás okozta, de a Maszol portál információi szerint a helyszínen vizsgálódó bizottság arra gyanakszik, hogy a fiatalember idézte elő azt. Testi sértés és rombolás miatt bűnvádi eljárást indított a rendőrség az ügyben – jelentette be szerdán a Beszterce-Naszód Megyei Rendőr-felügyelőség vezetője.

A szomszédok szerint a férfinak beilleszkedési problémái voltak, időnként kábítószert fogyasztott, és gyakran került heves szóváltásba nagyapjával, aki a robbanás idején nem volt a lakásban, de ugyanabban a tömbházban élt, egy másik lakásban.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."