Lyukasóra » Rendezvények

Gengszterkedj a Pallóban

Ha nem vagy nagy spíler, lehet, ezután az leszel. Színésztanfolyamon tanulhatsz.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Turkalo

Turkáló lesz a Géből

Kertjéből pedig burgerező. Lehet, hogy vasárnap mégis...
AlisonWonderland

Újabb fellépőket jelentett be az EC

Már nem csak Damian Marley, London Grammar, JP Cooper és...
Kercso

Kercsó jobb életéért bulizhatsz

Fel kellett áldoznia egyik lábát, hogy életben...

FabianAndor
Fábián Andor, képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. március 20., 15:10
0 hozzászólás. 

Legutóbb a forgatókönyvírás fortélyait tanulhattad el Fábián Andor fiatal udvarhelyi filmestől, most a színészkedésről tanulhatsz a Screenstarter nevű tanfolyam második kiadásán. A kurzus mindenki számára nyitott, akit érdekel a filmszínészet vagy a színészvezetés. Andor lesz a tanfolyam egyetlen előadója, azonban az egyetem után elvégezte Dustin Hoffman és Samuel L. Jackson színészeti online mesterkurzusait, ezt próbálja átadni az érdeklődőknek.

A képzések során, amelyek heti hat órát foglalnak magukba, megtanulhatod a színházias túljátszás levetkőzésére szolgáló technikákat, többféleképpen eljátszani ugyanazt a jelenetet, „a vizsga pedig egy kamera előtt felvett jelenet lesz minden egyes jelentkezőnek, tulajdonképpen egy mini forgatás" – magyarázta kérdésünkre Andor. A fiatal filmes már előzetest is készített a gengszterélet témakörre épülő kurzusnak.

A két előbb említett hollywoodi színész gondolatait tolmácsoló tanfolyamra csütörtök este 8-ig lehet jelentkezni a kurzus Facebook eseményében, vagy a 0749073930-as telefonszámon. A tanfolyam három hétvégét foglal magába március 23. és április 14. között (a húsvét hétvégéje kimarad), amelyeken péntekenként egy kétórás, szombatonként egy négyórás találkozóra kerül sor. A részvételi díj 200 lej.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."