Lyukasóra » Rendezvények

Gengszterkedj a Pallóban

Ha nem vagy nagy spíler, lehet, ezután az leszel. Színésztanfolyamon tanulhatsz.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Ilyen volt tavaly a tűzijáték fotó: Lőrincz Csaba/archív

Már csak tízet kell aludni

Magashegyi Undegrounddal és más koncertekkel,...
Tusvanyos16

Elkezdődött a Tusványos

Nyugi, még nem maradtál le se a nyitóbuliról, se Rúzsa...
kala

Új helyszínekkel és nagy nevekkel csalogat a Fezen

Harmadik évtizedét kezdi taposni a Fezen! A...

FabianAndor
Fábián Andor, képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. március 20., 15:10
0 hozzászólás. 

Legutóbb a forgatókönyvírás fortélyait tanulhattad el Fábián Andor fiatal udvarhelyi filmestől, most a színészkedésről tanulhatsz a Screenstarter nevű tanfolyam második kiadásán. A kurzus mindenki számára nyitott, akit érdekel a filmszínészet vagy a színészvezetés. Andor lesz a tanfolyam egyetlen előadója, azonban az egyetem után elvégezte Dustin Hoffman és Samuel L. Jackson színészeti online mesterkurzusait, ezt próbálja átadni az érdeklődőknek.

A képzések során, amelyek heti hat órát foglalnak magukba, megtanulhatod a színházias túljátszás levetkőzésére szolgáló technikákat, többféleképpen eljátszani ugyanazt a jelenetet, „a vizsga pedig egy kamera előtt felvett jelenet lesz minden egyes jelentkezőnek, tulajdonképpen egy mini forgatás" – magyarázta kérdésünkre Andor. A fiatal filmes már előzetest is készített a gengszterélet témakörre épülő kurzusnak.

A két előbb említett hollywoodi színész gondolatait tolmácsoló tanfolyamra csütörtök este 8-ig lehet jelentkezni a kurzus Facebook eseményében, vagy a 0749073930-as telefonszámon. A tanfolyam három hétvégét foglal magába március 23. és április 14. között (a húsvét hétvégéje kimarad), amelyeken péntekenként egy kétórás, szombatonként egy négyórás találkozóra kerül sor. A részvételi díj 200 lej.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."