Lyukasóra » Rendezvények

Tanulnál fotózni Ufótól?

Ő már alig várja, hogy taníthasson. Ráadásul mindezt egy firtosváraljai ottalvós bulin.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Turkalo

Turkáló lesz a Géből

Kertjéből pedig burgerező. Lehet, hogy vasárnap mégis...
FabianAndor

Gengszterkedj a Pallóban

Ha nem vagy nagy spíler, lehet, ezután az leszel....
AlisonWonderland

Újabb fellépőket jelentett be az EC

Már nem csak Damian Marley, London Grammar, JP Cooper és...

Ufifoto
Ufika fotóz, fotó: Szani Zsolt
szerkesztoÍRTA: UH.RO/SAJTÓKÖZLEMÉNY
2017. november 03., 13:25
0 hozzászólás. 

Fiatal és pihent vagy? Szeretsz fotózni vagy szeretnél megtanulni? Az Agora – a Fenntartható Fejlesztésért Munkacsoport Erasmus+ fotós workshopot szerrvez Firtosváralján, ahol nagyszerű fényképészek lesznek a segítségedre november 30. és december 3. között.

Ha felkaptad a fejed, Füzi Imolánál a fuzimola@gmail.com címen jelentkezhetsz, ezt jobb minél előbb megtenned, hiszen a helyek korlátozottak. A 17 és 26 év közötti fiatalok előnyt élveznek, a feliratkozás a jelentkezési sorrendben és a részvételi díj befizetése alapján történik. 26 évnél fiatalabbaknak a tábor 60, idősebbeknek 120 lejbe kerül, szállással és kajával együtt. A szervezők három ingyenes helyet is fenntartanak hátrányos helyzetű, vagy egyéb szociális problémával rendelkező személyeknek.

A részvevőknek laptopot és fényképezőgépet kell magukkal vinniük, hiszen a délelőtti és délutáni terepmunkát követően este fel is dolgozzák majd meg is beszélik a képeket. Elméleti oktatás nem lesz, inkább a gyakorlatra fektetik a hangsúlyt, de a szakmai irányítók, Egyed Ufó Zoltán és a Sense of Light projekt külföldi partnereinek fotósai minden kérdésedet készségesen megválaszolják.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."