Lyukasóra » Rendezvények

Így buliztak a Vibe szerelmesei

Nézd meg a marosvásárhelyi fesztivál kisfilmjét. Ha bejövős, máris jegyet válthatsz a következőre.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Turkalo

Turkáló lesz a Géből

Kertjéből pedig burgerező. Lehet, hogy vasárnap mégis...
FabianAndor

Gengszterkedj a Pallóban

Ha nem vagy nagy spíler, lehet, ezután az leszel....
AlisonWonderland

Újabb fellépőket jelentett be az EC

Már nem csak Damian Marley, London Grammar, JP Cooper és...

Vibefesztszerelmesei
Vibe fesztivál, fotó: Bereczky Sándor
szerkesztoÍRTA: UH.RO/SAJTÓKÖZLEMÉNY
2017. október 17., 15:24
0 hozzászólás. 

A Vibe szervezői nyilvánosságra hozták az idei fesztivál kisfilmjét és bejelentették a 2018-as időpontot is. Jövőre július 5-8. között lesz a Vibe, melynek, a szervezők szerint csak a helyszíne marad ugyanaz, mint idén, de ezt is újatervezik és több fellépőt, előadót ígérnek.

A tegnap nyilvánosságra kerülő kisfilm a Vibe két résztvevőjének, egy párnak személyes élményeit mutatja be. „A fiatalabbak vizuális kultúrájához közel álló stílusban szerettünk volna alkotni, ezért a belső nézetű videójátékok kamerabeállításait használtuk, hogy a szereplők nézőpontjából követhessük végig az eseményeket", mondta Stanik Bence, a fesztivál videós tartalom felelőse.

A film operatőre a marosvásárhelyi Sáji Róbert, aki filmes munkájában mérnöki ismereteire is támaszkodott: saját tervezésű akciókamera-állványt használt, a színészek a foguk között tartották az állványzatra erősített kamerát, így az ő személyes látásmódjukat érvényesítik a snittek.

A szervezők meghirdették a 99 lejért kapható Super Early Bird jegyet is, ezen kívül a kempingjegy további 30 lejbe kerül majd. A fesztiválozóknak regisztrálniuk kell itt, ha ebben az árban szeretnének belépőt venni, ugyanis mindössze 500 kedvezményes árú jegy kapható. A regisztrációnál kitöltendő kérdőívben a szervezők arra is rákérdeznek, hogy milyen fellépőkre kíváncsiak az érdeklődők, és milyen élményeik voltak az idei Vibe-on.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."