Lyukasóra » Rendezvények

Így buliztak a Vibe szerelmesei

Nézd meg a marosvásárhelyi fesztivál kisfilmjét. Ha bejövős, máris jegyet válthatsz a következőre.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
AmbrusAttila

Udvarhelyre jön a Viszkis rabló

Az után, hogy film készült életéről, a Zújgében te...
Még a kiskakas gyémánt félkrajcárját is elköltötték a vásárban

Elment a Kipi-Kopi a vásárba

Idén V. alkalommal szervezték meg a Mihály-napi vásárt...
Ufifoto

Tanulnál fotózni Ufótól?

Ő már alig várja, hogy taníthasson. Ráadásul mindezt...

Vibefesztszerelmesei
Vibe fesztivál, fotó: Bereczky Sándor
szerkesztoÍRTA: UH.RO/SAJTÓKÖZLEMÉNY
2017. október 17., 15:24
0 hozzászólás. 

A Vibe szervezői nyilvánosságra hozták az idei fesztivál kisfilmjét és bejelentették a 2018-as időpontot is. Jövőre július 5-8. között lesz a Vibe, melynek, a szervezők szerint csak a helyszíne marad ugyanaz, mint idén, de ezt is újatervezik és több fellépőt, előadót ígérnek.

A tegnap nyilvánosságra kerülő kisfilm a Vibe két résztvevőjének, egy párnak személyes élményeit mutatja be. „A fiatalabbak vizuális kultúrájához közel álló stílusban szerettünk volna alkotni, ezért a belső nézetű videójátékok kamerabeállításait használtuk, hogy a szereplők nézőpontjából követhessük végig az eseményeket", mondta Stanik Bence, a fesztivál videós tartalom felelőse.

A film operatőre a marosvásárhelyi Sáji Róbert, aki filmes munkájában mérnöki ismereteire is támaszkodott: saját tervezésű akciókamera-állványt használt, a színészek a foguk között tartották az állványzatra erősített kamerát, így az ő személyes látásmódjukat érvényesítik a snittek.

A szervezők meghirdették a 99 lejért kapható Super Early Bird jegyet is, ezen kívül a kempingjegy további 30 lejbe kerül majd. A fesztiválozóknak regisztrálniuk kell itt, ha ebben az árban szeretnének belépőt venni, ugyanis mindössze 500 kedvezményes árú jegy kapható. A regisztrációnál kitöltendő kérdőívben a szervezők arra is rákérdeznek, hogy milyen fellépőkre kíváncsiak az érdeklődők, és milyen élményeik voltak az idei Vibe-on.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."