Lyukasóra » Rendezvények

Unod a vakációt? Légy színfolt!

Ha középiskolás vagy, és érdekel a színészet, vagy csak simán megismerkednél önmagaddal, és más jófej egyedekkel, Kalibáskőn a helyed.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
AlisonWonderland

Újabb fellépőket jelentett be az EC

Már nem csak Damian Marley, London Grammar, JP Cooper és...
Kercso

Kercsó jobb életéért bulizhatsz

Fel kellett áldoznia egyik lábát, hogy életben...
AmbrusAttila

Udvarhelyre jön a Viszkis rabló

Az után, hogy film készült életéről, a Zújgében te...

fotó: az Üvegfigurák Facebook-oldala/archív
fotó: az Üvegfigurák Facebook-oldala/archív
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2017. augusztus 03., 09:37
0 hozzászólás. 

Színjátszó tábort szervez jövő héten, augusztus 6–12. között a székelyudvarhelyi Valeo Art Egyesület – jelentették be sajtótájékoztatón Bekő-Fóri Zenkő és Faluvégi-Chripkó Krisztina, az egyesület tagjai.

A SZÍN.folt nevű táborba, amit leginkább egyhetes műhelymunkaként kell elképzelni, 9-12. osztályosokat várnak. Alapvetően az Üvegfigurák színjátszó csoport nyári tábora ez, de bárki számára nyitott, a helyek száma végtelen. Ha többen lesznek, mint ahányan a házban elférnek, akkor lehet az udvaron sátorozni – mondta Bekő-Fóri Zenkő.

A táborvezetők Fincziski Andrea és Bekő-Fóri Zenkő színművészek, de meglepetés vendégük is lesz Szalai Zsanett, Pynky személyében, aki először jön Erdélybe, és erőszakmentes kommunikáció tréninget fog tartani.

Az egyhetes workshop alatt kommunikációs, ritmus- és beszédtechnika gyakorlatokon, drámajátékokon lehet részt venni, különböző előadóművészettel kapcsolatos témákat dolgoznak fel a résztvevők, Faluvégi-Chripkó Krisztina pedig hangképzést fog tanítani a fiataloknak.

A megyei tanács és a székelyudvarhelyi önkormányzat által támogatott tábor témaköre idén Arany János balladái. Amellett, hogy Arany-emlékév van, a balladái rengeteg lehetőséget rejtegetnek, minden van bennük – mondják a szervezők.

A részvételi díj személyenként 200 lej. Érdeklődni és jelentkezni a 0743901000 telefonszámon, vagy a gazkalyhacska@gmail.com e-mail címen lehet Bekő-Fóri Zenkőnél.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."