Lyukasóra » Rendezvények

Unod a vakációt? Légy színfolt!

Ha középiskolás vagy, és érdekel a színészet, vagy csak simán megismerkednél önmagaddal, és más jófej egyedekkel, Kalibáskőn a helyed.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Még a kiskakas gyémánt félkrajcárját is elköltötték a vásárban

Elment a Kipi-Kopi a vásárba

Idén V. alkalommal szervezték meg a Mihály-napi vásárt...
Ufifoto

Tanulnál fotózni Ufótól?

Ő már alig várja, hogy taníthasson. Ráadásul mindezt...
Vibefesztszerelmesei

Így buliztak a Vibe szerelmesei

Nézd meg a marosvásárhelyi fesztivál kisfilmjét. Ha...

fotó: az Üvegfigurák Facebook-oldala/archív
fotó: az Üvegfigurák Facebook-oldala/archív
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2017. augusztus 03., 09:37
0 hozzászólás. 

Színjátszó tábort szervez jövő héten, augusztus 6–12. között a székelyudvarhelyi Valeo Art Egyesület – jelentették be sajtótájékoztatón Bekő-Fóri Zenkő és Faluvégi-Chripkó Krisztina, az egyesület tagjai.

A SZÍN.folt nevű táborba, amit leginkább egyhetes műhelymunkaként kell elképzelni, 9-12. osztályosokat várnak. Alapvetően az Üvegfigurák színjátszó csoport nyári tábora ez, de bárki számára nyitott, a helyek száma végtelen. Ha többen lesznek, mint ahányan a házban elférnek, akkor lehet az udvaron sátorozni – mondta Bekő-Fóri Zenkő.

A táborvezetők Fincziski Andrea és Bekő-Fóri Zenkő színművészek, de meglepetés vendégük is lesz Szalai Zsanett, Pynky személyében, aki először jön Erdélybe, és erőszakmentes kommunikáció tréninget fog tartani.

Az egyhetes workshop alatt kommunikációs, ritmus- és beszédtechnika gyakorlatokon, drámajátékokon lehet részt venni, különböző előadóművészettel kapcsolatos témákat dolgoznak fel a résztvevők, Faluvégi-Chripkó Krisztina pedig hangképzést fog tanítani a fiataloknak.

A megyei tanács és a székelyudvarhelyi önkormányzat által támogatott tábor témaköre idén Arany János balladái. Amellett, hogy Arany-emlékév van, a balladái rengeteg lehetőséget rejtegetnek, minden van bennük – mondják a szervezők.

A részvételi díj személyenként 200 lej. Érdeklődni és jelentkezni a 0743901000 telefonszámon, vagy a gazkalyhacska@gmail.com e-mail címen lehet Bekő-Fóri Zenkőnél.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."