Lyukasóra » Rendezvények

Ilyen lesz az EMI tábor (videó)

Öt nap múlva a 3-as kilométerkőnél Ismerős Arcokkal találkozhatsz. És persze itt lesz Vona, az EMI-tábor Orbánja.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
FabianAndor

Gengszterkedj a Pallóban

Ha nem vagy nagy spíler, lehet, ezután az leszel....
AlisonWonderland

Újabb fellépőket jelentett be az EC

Már nem csak Damian Marley, London Grammar, JP Cooper és...
Kercso

Kercsó jobb életéért bulizhatsz

Fel kellett áldoznia egyik lábát, hogy életben...

Emi-tabor
Indul az EMI, fotó: az esemény facebook oldala
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR BEÁTA
2016. augusztus 05., 11:03
0 hozzászólás. 

Az ötnapos rendezvény augusztus 10-14. között várja látogatóit a Gyergyószentmiklós melletti 3-as kilométerkőnél.  Az erdélyi és az összmagyarság legaktuálisabb problémáinak megvitatása mellett a szervezők koncertekkel, hagyományőrző és szabadidős programokkal is kedveskednek a kikapcsolódni vágyóknak.

Színes programmal csalogatja táborozóit idén is a fesztivál, több helyszínen lesznek előadások. Az Előadósátorban lesz a hivatalos megnyitó szerdán, míg A Csép Sándor-sátorban megtanulhatunk számítógépen róvásírni, illetve a család és az itthonmaradás témája is terítékre kerül. A Jogaink-sátorban eltöltött idő is hasznos lesz, hiszen szó lesz az alapjogainkról, a gyülekezési jogainkról, személyes adataink védelméről, és arról is, mit kell tenni, ha a rendőrrel találjuk szembe magunkat.

A kislurkók se csüggedjenek, hiszen a táborban találnak Művész- és Gyereksátrat is, ahol a testfestéstől a kézműves foglalkozásokon át az esti meséig minden lesz.

A tábor idei mottója: „Ilyen nagydolog a Szabadság?...". Ez a Márai Sándor-verssor is jelzi, hogy idén az EMI-táborban kiemelten szó lesz a 60 éve történt 1956-os forradalomról. Csütörtökön két előadásnak is ez lesz a témája az Előadósátorban: 12 órától Az '56-os forradalom és kihatása Felvidékre, míg 14 órától Fiatalként '56-ban című előadások kerülnek sorra.

A koncertprogramban újdonságok és visszatérő vendégek egyaránt szerepelnek: esténként a Dorothy, a Road, a Kowalsky meg a Vega, a Zorall, a Beatrice, a Kalapács, a Hungarica, a Romantikus Erőszak, az Ismerős Arcok és a Moby Dick együttesek lépnek fel, a kisszínpadon pedig a feltörekvő ifjú zenekaroké lesz a főszerep.

Ami a belépők árát illeti, idén is többféle kedvezményt kínálnak fel a táborozóknak. Elővételes akció keretében augusztus 5-ig 100 lejért lehet hetijegyet vásárolni Erdély több városában. A helyszínen a napijegy felnőtteknek 30, gyerekeknek 20 lejbe, a heti belépő 120, illetve 70 lejbe kerül, de a kiskorú gyerekekkel táborozó családok 270 lejért kedvezményes hetijegyet is válthatnak. Továbbá, előzetes jelentkezéshez kötve, a legalább 10 főt számláló ifjúsági csapatok tagjai is 100 lejért táborozhatnak.

A belépők ára minden esetben tartalmazza a sátorozás lehetőségét is, és lakókocsival vagy jurtával is lehet érkezni, ez utóbbi esetben a szervezők három hetijegyet adnak ajándékba. A környékbeli panzió-, hotelszobák és kulcsosházak foglalásában segítséget lehet kérni a +40 726 715 534 telefonszámon. A részletes információkat, a folyamatosan bővülő programot, valamint a friss híreket a tábor honlapján találják az érdeklődők.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."