Lyukasóra » Rendezvények

Ilyen lesz az EMI tábor (videó)

Öt nap múlva a 3-as kilométerkőnél Ismerős Arcokkal találkozhatsz. És persze itt lesz Vona, az EMI-tábor Orbánja.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
viragkiallitas22

Narancs termett a városi parkban

És virágok leptek el mindent a Sétatéren. Megnyílt a...
Turkalo

Turkáló lesz a Géből

Kertjéből pedig burgerező. Lehet, hogy vasárnap mégis...
FabianAndor

Gengszterkedj a Pallóban

Ha nem vagy nagy spíler, lehet, ezután az leszel....

Emi-tabor
Indul az EMI, fotó: az esemény facebook oldala
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR BEÁTA
2016. augusztus 05., 11:03
0 hozzászólás. 

Az ötnapos rendezvény augusztus 10-14. között várja látogatóit a Gyergyószentmiklós melletti 3-as kilométerkőnél.  Az erdélyi és az összmagyarság legaktuálisabb problémáinak megvitatása mellett a szervezők koncertekkel, hagyományőrző és szabadidős programokkal is kedveskednek a kikapcsolódni vágyóknak.

Színes programmal csalogatja táborozóit idén is a fesztivál, több helyszínen lesznek előadások. Az Előadósátorban lesz a hivatalos megnyitó szerdán, míg A Csép Sándor-sátorban megtanulhatunk számítógépen róvásírni, illetve a család és az itthonmaradás témája is terítékre kerül. A Jogaink-sátorban eltöltött idő is hasznos lesz, hiszen szó lesz az alapjogainkról, a gyülekezési jogainkról, személyes adataink védelméről, és arról is, mit kell tenni, ha a rendőrrel találjuk szembe magunkat.

A kislurkók se csüggedjenek, hiszen a táborban találnak Művész- és Gyereksátrat is, ahol a testfestéstől a kézműves foglalkozásokon át az esti meséig minden lesz.

A tábor idei mottója: „Ilyen nagydolog a Szabadság?...". Ez a Márai Sándor-verssor is jelzi, hogy idén az EMI-táborban kiemelten szó lesz a 60 éve történt 1956-os forradalomról. Csütörtökön két előadásnak is ez lesz a témája az Előadósátorban: 12 órától Az '56-os forradalom és kihatása Felvidékre, míg 14 órától Fiatalként '56-ban című előadások kerülnek sorra.

A koncertprogramban újdonságok és visszatérő vendégek egyaránt szerepelnek: esténként a Dorothy, a Road, a Kowalsky meg a Vega, a Zorall, a Beatrice, a Kalapács, a Hungarica, a Romantikus Erőszak, az Ismerős Arcok és a Moby Dick együttesek lépnek fel, a kisszínpadon pedig a feltörekvő ifjú zenekaroké lesz a főszerep.

Ami a belépők árát illeti, idén is többféle kedvezményt kínálnak fel a táborozóknak. Elővételes akció keretében augusztus 5-ig 100 lejért lehet hetijegyet vásárolni Erdély több városában. A helyszínen a napijegy felnőtteknek 30, gyerekeknek 20 lejbe, a heti belépő 120, illetve 70 lejbe kerül, de a kiskorú gyerekekkel táborozó családok 270 lejért kedvezményes hetijegyet is válthatnak. Továbbá, előzetes jelentkezéshez kötve, a legalább 10 főt számláló ifjúsági csapatok tagjai is 100 lejért táborozhatnak.

A belépők ára minden esetben tartalmazza a sátorozás lehetőségét is, és lakókocsival vagy jurtával is lehet érkezni, ez utóbbi esetben a szervezők három hetijegyet adnak ajándékba. A környékbeli panzió-, hotelszobák és kulcsosházak foglalásában segítséget lehet kérni a +40 726 715 534 telefonszámon. A részletes információkat, a folyamatosan bővülő programot, valamint a friss híreket a tábor honlapján találják az érdeklődők.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."