Lyukasóra » Bulikörkép

Lazítsál!

Péntek van, tedd félre a munkát és tervezd meg a hétvégi programot. Segítünk.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fesztival

Világsztárok lepik el Erdélyt

Annyi a fesztivál környékünkön, mint égen a csillag....
dubpistols

Brit sztárok lépnek fel az Alsó Gében

Ha mázlid van, velük melegíthetsz be és afterezhetsz,...
beerpong

A Mokkába hívnak tivornyázni a kolozsváriak

Megmutathatod nekik, hogy neked van a legjobb...

pentek
Itt a péntek, fotó: humoroskepek.hu
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. február 03., 14:49
0 hozzászólás. 

Ha elzsibbadtak a lábaid a hétköznapokon, több helyen is kilazíthatod őket. Gitárbőgést a Fészekben találsz, itt a Black Betty zenekar ad tradicionális blues koncertet. A Mokka Players Roomban Thomas fog zenélni pénteken, de ha bedugulna a füled a magaslati levegőtől, lemehetsz a lépcsőn, hiszen az alsórészben Nitzu lovagolja az ütemeket. Néhány méterrel odébb, az Alsó Gében „mocskos diszkó" a jelige, itt Sümecz és Little B gondoskodik a zenéről.

Ha minőségi techno és house ütemekre vágysz, ne sajnáld azt a plusz 50 métert, és sétálj el a Szlengig, ahol a Motion Fesztivál visszajáró vendége, Dubgrade süfütöl, őt az udvarhelyi Amehs egészíti ki.

Szombaton sem áll meg az élet, a Broadwayben a 80-as, 90-es évek legjobb zenéire táncolhatsz, a G. Caféban pedig a hagyományos farsangi maszkabuli lesz, amelyen megnézheted, hogyan változik át Tóth Árpi a Stereogam énekeséből lemezlovassá. Ha nem tudod, minek öltözz, itt van néhány tipp.

A sportkedvelőknek sem lesz unalmas hétvégéje, az udvarhelyi csapatok is pályára lépnek. Az SzKC Szatmárnémetiben játszik szombaton, sajnos ezt nem közvetíti a televízió, úgyhogy vagy utazol, vagy uh.ro-t olvasol a mérkőzés után. Az FK vasárnap játszik kupameccset Csíkszeredában, a tévé ezt sem közvetíti, de remélhetőleg ezen a YouTube csatornán követheted.

A nagyvilágban is lesznek sportcsemegék, a Chelsea-Arsenal és a Juventus-Inter ígérkeznek a legpikánsabb rangadóknak, előbbi szombaton 14.30-tól, utóbbi vasárnap 21.45-től kezdődik. Itt csekkolhatod, még milyen focimérkőzések lesznek.

Pályára lépnek hétvégén a magyar női kézisek is, a Ferencváros szombaton, a Győri ETO vasárnap játszik a Bajnokok Ligájában. A legvártabb sportesemény mégis a Superbowl a hétvégén, ha szereted az amerikai focit, főzzed literszámra a kávét vasárnap este, hiszen hosszú éjszakád lesz. Az Atlanta Falcons és a New England Patriots feszül egymásnak.

A tévében elég visszafogott minőségű filmek lesznek, de azért néhány programot csak kinéztünk nektek. Ha van Viasat 3-ad, mázlid van, igaz későn, de a hétvége egyik legjobb filmje ott lesz megtekinthető. A fülke című thriller éjjel 1 óra 15 perckor kezdődik. Az egész film, amelyben Colin Farrel a főszereplő, egy utcai telefonfülkében és az körül játszódik le.

Az M2 szombat este 23 óra 35 perctől a Kossuth-díjas Ghymes együttes Müpában adott koncertjét vetíti, míg az RTL Klub a Förtelmes főnökök című filmet sugározza 22 óra 20 perckor. A 2011-es vígjátékban olyan nevek szerepelnek, mint Jason Bateman, Kevin Sapcey, Donald Sutherland, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston vagy Colin Farrel és sziporkáznak benne a jobbnál jobb poénok.

Vasárnap az RTL egy klasszikust vetít, amit már biztos láttál, de most újranézheted, hogyan menti meg Bruce Willis a Földet. Az Armageddon 19 óra 50 perckor kezdődik, és majdnem 3 órán keresztül tart, éppen ideális a hét lezárásához.

Kellemes hétvégét!0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."