Lyukasóra » Bulikörkép

Itt a péntek, itt van újra

Elő a határidőnaplóval, a rossz idő ellenére is lesz programod. Kattints és tervezz!

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fesztival

Világsztárok lepik el Erdélyt

Annyi a fesztivál környékünkön, mint égen a csillag....
dubpistols

Brit sztárok lépnek fel az Alsó Gében

Ha mázlid van, velük melegíthetsz be és afterezhetsz,...
beerpong

A Mokkába hívnak tivornyázni a kolozsváriak

Megmutathatod nekik, hogy neked van a legjobb...

hurra
Hurrá, péntek van, illusztráció
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. október 28., 13:04
0 hozzászólás. 

Hétvégén is nagy a party-repertoár a városban, a Mokka a techno zene kedvelőinek lesz a Mekkája pénteken, a Motion Fesztiválon két alkalommal is zenélő Dj Optick lovagolja meg a lemezeket, de ha kicsiben nyomnád, a Szlengben is technóra tapoghatsz, ott Theo és Márk lesznek a hangulatfelelősök.

Az Alsó Gében körhintázás lesz, Szécsi és Kovács 2008-ba röpítenek vissza az akkori slágerekkel, és 15 percenként ugranak egy évet az időben, 2016 után újra 2008 lesz és így megy ez körbe-körbe egészen hajnalig. Szombaton ugyanitt Thomassal köszönt be a Halloween. Éppen egyel arrébb, a G. Caféban az Oláh Dezső Trió játszik dzsesszes ütemeket 21 órától.

A sportkedvelők is találnak maguknak programot bőven, ma 18 órától megnézhetik, ahogy az SzKC után, remélhetőleg az FK is felülemelkedik Temesváron, majd szombaton 15 órától az SzFC is pályára lép a Sétatéri Stadionban. Ha a keményebb golyókat szereted, akkor a Septimiába menj, ott országos bowling bajnokságot rendeznek. A tévés focimeccsek közül legizgalmasabbnak a Juventus-Napoli ígérkezik, szombaton 21 óra 45 perckor, de itt szemezgethetsz a további mérkőzések közül.

Mivel rossz időt jósolnak, a tévé is jó pajtásod lehet. Akárhova kapcsolsz, Bruce Willis és a Vasember lesz mindenhol, viszont a mi filmajánlatunk hétvégére A nagy Gatsby. A regényadaptációt 2013-ban készítették és Leonardo DiCaprio játssza benne a főszerepet. Ezt szombaton az RTL Klubbon tekintheted meg 23 óra 10 perctől kezdődően.

Vasárnap ugyanitt két jó visszhangot kapó magyar filmet, a Coming Out-ot és a Fehér Istent nézheted meg. Ha mégis kimerészkednél a lakásból, akkor nem tudjuk, mit fogsz csinálni, de például megveheted magadnak a krizantémokat a Márton Áron téren.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."