Lyukasóra » Bulikörkép

Boldogfalván kiütéssel, Szentléleken Gozefinivel bűvölik a közönséget

Három falu ünnepli magát a hétvégén. Felsőboldogfalván, Szentléleken és Szentábrahámon szórakozhatsz rogyásig.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fesztival

Világsztárok lepik el Erdélyt

Annyi a fesztivál környékünkön, mint égen a csillag....
dubpistols

Brit sztárok lépnek fel az Alsó Gében

Ha mázlid van, velük melegíthetsz be és afterezhetsz,...
beerpong

A Mokkába hívnak tivornyázni a kolozsváriak

Megmutathatod nekik, hogy neked van a legjobb...

felsoboldogfalvi-falunapok2
felsoboldogfalvi-falunapok2
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR BEÁTA
2016. augusztus 11., 16:31
0 hozzászólás. 

A Felsőboldogfalvi falunapok az elmaradhatatlan focimérkőzésekkel, ifjúsági vetélkedőkkel és esti koncertekkel augusztus 13-14. között lesznek.

Szombaton a főzőverseny mellett, bemutatót tartanak a Villám önkéntes tűzoltók, illetve gyerekprogramok is várják a környékbelieket. Az esti Knock Out koncertet buli követi, ahol DJ Kányádi lesz a hangulatfelelős.

Vasárnap a rezesbanda adja az ébresztőt, majd az ünnepi istentisztelet után énekel a Székely Dalegylet. 16 órától a Kékiringó Néptáncegyüttes műsorát tekinthetjük meg, majd fellép Sorbán Enikő népdalénekes. A mulatságot utcabál zárja, ahol a Szelekt zenekar húzza.

Szentléleken Blanka énekel

Ugyancsak ezen a hétvégén tartják a VI. Székelyszentléleki falunapokat is. Programkínálatukban szerepel lovas és tűzoltós bemutató, koncertek, néptánc előadások és utcabál is. Szombaton fellép a Terra Siculorum zenekar, majd szabadtéri diszkóban táncolhatnak a helybéliek.

Vasárnap a szentmise után utcabajnokságra lesz, ahol az Öregfiúk csapnak össze, azaz Székelyszentlélek és Farkaslaka. A köszöntő beszéd és szavalások után a délután a néptáncegyütteseké. Este héttől Gozefini bűvészmutatványait csodálhatjuk meg, majd egy színi előadás után Abodi Nagy Blanka énekel, aztán utcabál lesz.

Testvériesen osztoznak az ünnepen

A Szentábrahámi Falunap idén kilencedik alkalommal lesz megszervezve. A község igaz, csak egynapos rendezvénnyel készül ebben az évben, de kulturális előadásokból nem lesz hiány. A falunapot szombaton tartják, ahova a magyarországi Jánoshida testvértelepülés küldöttsége is ellátogat.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."