Lyukasóra » Bulikörkép

Ne maradj otthon hétvégén!

Ha nem jutottál el az Untold fesztiválra, de elmondhatatlanul szeretnél csápolni valahol, akkor megmutatjuk, hol teheted.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
farsang

Farsang, farsang mindenhol!

Jelmezes emberekkel lesz tele a város. Bulizni,...
Waiting

Ezt vártad egész héten

Ma megkapod, eljött a péntek. Mi már tudjuk, hogy mit...
pentek

Lazítsál!

Péntek van, tedd félre a munkát és tervezd meg a...

Dob ban
Dob-ban, fotó: az esemény facebook oldala
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR BEÁTA
2016. augusztus 05., 15:07
0 hozzászólás. 

Ma este, azaz pénteken, újra Thomas zenél a Corsoban. A Funk_O_Matic bulira mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők este 10-től, aki szereti a deep house-t és a technó-t.

Táncra hív a természet!

A hétvége másik kisebb fesztiválja, a Nature Calls a Brassó melletti a Natura Parkban lesz. Bár itt nem az a műsor, mint az Untoldon, nem az a kommersz zene folyik, mint ami a csapból is, hanem peacesebb techno lesz a terítéken. A szervezők egy olyan térrel csábítanak, ahol csak a szépségnek, a szórakozásnak és a kikapcsolódásnak van helye. Az esemény leírásában szerepel, hogy a fesztiválozók paradicsomi hangulatra számíthatnak, hiszen a zene a legszorosabb kapocs természet és éden között.

Csíkban újra Dob-Bantanak!

Augusztus 6. és 7. között a csíkszeredai Mikó-várban lesz a Dob-Ban Ritmusfesztivál. Idén tizedik alkalommal szervezi meg az Agora alapítvány a csíkszeredai városnapok alkalmával. A szervezők a sokszínűségre törekednek, a világhírű előadók koncertjei mellett lesz örömdobolás és ritmusovi is. Részletesebb információért érdemes ellátogatni a facebook eseményükre.

Ha mégsincs kedved bulizni

Ha az egészségesebb életmódot választanád, és nincs kedved a nagy bulikhoz, akkor fuss egy legendásat a Feel Good csapatával. Tökéletes családi, egyéni, baráti vagy páros kiruccanásra hívnak a közösségi futók vasárnap. A Székelyföldi Legendáriummal partnerségben a legutóbbi kiadásuk, a Székelyföldi Legendás Várak ihlette futósorozat részeként ezen a hétvégén Firtos várára szaladhatnak ki a természetkedvelők.

A lefutandó távolság 8 km, de ettől ne ijedjenek meg a kevésbé sportos egyének, hiszen a futás közösségi jellegű, ezért mindenkit bevárnak és pihenők is lesznek. A helyszínre, pontosabban Énlakáig szervezett busszal lehet eljutni, és onnan a futócipőké a terep. A buszokra előre kell jelentkezni augusztus 6-ig. További leírást az esemény oldalán találtok.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."