Kultúra » Zene

Felcsendül a funk pénteken

Az Amoeba Band koncertje után sem lesz megállás, ing-gatya szakad a Zújgében.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fotó: kojimarokuon.com

Japán zongoraművész ad elő Udvarhelyen

A Székelyföldi Filharmónia meghívottjaként ad...
KissJoco1

Mi van, ha ebből meg lehetne élni? (videó)

A fiatal producer számára sorsfordító lehet a ma...
kisgrofo

Jön a bulibáró

Udvarhelyen lép fel Kis Grófo, szemügyre veheted a...

AmoebaBand
Amoeba Band, fotó: az Amoeba Band hivatalos Facebook oldala
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. január 17., 11:01
0 hozzászólás. 

Ha voltál már instrumentális slam poetry esten, Budapesten, netán élőzenés Akkezdet Phiai koncerten, nagy valószínűséggel hallottad zenélni már az Amoeba Bandet, csak nem tudsz róla.

Persze, saját lemezük is van, és hallhatóak az amerikai dalszerző-énekes Valerie June Pushin' Against A Stone című lemezén is a Working Woman Blues című számban, aminek Sabák Péter volt a producere. Valószínűleg most majd sikerül megjegyezned az Amoeba Band nevét.

A 2010 óta együtt zenélő csapatot Sabák Péter, Sági Viktor, Boros Levente, Molnár Bencze és Czirják Tamás alkotja. A zenekar koncertjeit az improvizatív jazz, soul, funk és hiphop és a brokenbeat jellemzi.

„Az, hogy nincs két egyforma koncertjük, a lemezükön is hallatszik. A Keep the Funk Alive-on ugyan kerek dalok vannak, de mindegyikből süt a jammelés lehetősége" – írja a Lángoló gitárok nevű zenei blog 2015-ben megjelent, első lemezükről.

Az Amoeba Band január 19-én, pénteken 22 órától lép fel a Zújgé! színpadán. A koncertre a belépés ingyenes, asztalt a 0733 550 340-as telefonszámon foglalhatsz. A koncert után Bomhér István válogatott funk zenéire rázhatod.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."