Kultúra » Zene

A te zenéd zakatol majd a zsűri füleiben

Ha van garázszenekarod, akkor itt meg tudsz méretkezni. Megmérik, hogy menyire súlyos a zenéd, tehát dob(d) meg basszus(t)!

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
csikikamarazenekar

Elhúzza a Csíki Kamarazenekar a Ludas Matyit

A moziteremben lesz a Ludas Matyi szerdán délelőtt, öt...

Az Alla Brevével lép fel a Role zenekar

Vasárnap a moziterem színpadán koncertezik a...
holddalanap2

Átmegy a régi Gé-hangulat a Mokkába

A Mokkába kerül át a G. Egyesület rendezvényeinek egy...

alt
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. október 03., 12:06
0 hozzászólás. 

Az Udvarhelyi Fiatal Fórum és a Peron Music Alapítvány pályázatot ír ki a Kárpát-medencében működő, feltörekvő zenekarok részére, a 6. Peron Music Tehetségkutató Fesztiválon való részvételre. A pályázat kétfordulós.

Az elsőben a zenekarok egy saját szerzeménnyel pályázhatnak, melynek linkjét a pályázati űrlapon kell megadni. Kérik továbbá a pályázó zenekarokat, hogy a kitöltött űrlap mellé csatoljanak egy nagyfelbontású zenekari fotót is. Jelentkezési határidő november 10., a beérkezett pályázatokat zsűri bírálja el. A pályázó zenekarok közül összesen tíz előadót hívnak meg a döntőre, amelyről professzionális, digitális technikával készült videó- és hangfelvétel készül. A második fordulót, tehát a döntőt november 25-én tartják a Siculus Ifjúsági Házban.

Ennek komoly tétje lesz, hiszen a nyereményeken túl a legjobb csapatot a zsűri delegálja a 2018-as Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjébe Budapestre.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."