Kultúra » Színház

Nagy buli kerekedett a végére (videó)

Énekeltek és játszottak a színészek, de nemcsak ők. Színes lett a színház világnapja.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
martirok

A jövő hét a színházé

Sőt, már szombaton elkezdődik az Interetnikai Színházi...
dramatiz09

Jövő héten drámázhatsz

Színházi csemegék és T.E.A., filmklub és...
fotó: P. E. É.

Erre nem fogsz menni!

Újratervezés. Megérkezett a Gördülő Opera, és nem...

szinhazzzenekar
Dalolva és nevetve
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2018. március 28., 14:15
0 hozzászólás. 

A délelőtti, főleg gyerekeknek szóló programok után este a felnőtteké volt a színház – pontosabban annak előtere, ahol Beugrót játszottak az érdeklődők. Természetesen a Tomcsa Sándor Színház színészei voltak az „animátorok", közülük Fincziski Andrea a műsorvezető. Idősebb és fiatalabb, színész és nem színész is kipróbálhatta magát a szőnyegen, ugyanis a játéktér a zenekar színpad előtt volt. Nagyon vicces jelenetek is születtek.

Nyolctól a színészek zenekara játszott több mint egy órát ezen a színpadon, több ismert feldolgozást is előadtak, a hangszerese csapat (Tóth Árpád, Dunkler Róbert, Antal Csaba, Veres Lehel, Nagy Norbert, Zakariás Zalán, Pál Attila) mellett Pásztor Márk és Barabás Árpád is beugrottak énekelni, előbbi például Hiperkarma- és Kistehén-dalokat, utóbbi Szabó Balázst és Cseh Tamást is énekelt egész jól.

A koncert után nem sokkal kezdődött a dzsemmelés, amibe bárki beszállhatott énekelni is, még az sem volt követelmény, hogy hangszeren játsszon az illető. Többen is beszálltak, köztük Antalfi József, a Friday Rehab és a Stereogám zongoristája is, aki stílusosan a színpad melletti nagy zongorán kezdte el játszani egy ismert Ocho Macho-dal bevezetőjét.

A színház világnapját sikerült lazán és szórakoztatóan, illetve néhány, az egész világon megjelent üzenet miatt komolyan is megünnepelni. Sokoldalú színészeink vannak, legyünk büszkék rájuk – mától a színház számukra ismét munka, hiszen csütörtökön és pénteken már előadás van.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."