Kultúra » Színház

DráMA: koncerttel fejeződött be az éjszaka

A Portugált még felolvasószínház és vetélkedő is követte pénteken.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
forradalmaselobe19

Szeretnél kiváltságos lenni a színházban?

Akkor futás a páros bemutatóbérletért
Csaladellennincs

Azt hitted, véget ért a színházi idény?

Tévedtél. Udvarhelyre jön a Kecskeméti Katona József...
Fotó: Kolozsvári Puck Bábszínház Facebook-oldala

Udvarhelyen is fellép Mátyás király

Ingyenes bábelődásokra várják a környékbeli...

portugal
A Portugál nagyszínpadi előadása zárta az előadások sorát
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. szeptember 25., 15:06
0 hozzászólás. 

Nagy sikert aratott a Csíki Játékszín által előadott Portugál pénteken este, amit a Színházunk éjszakája elnevezésű program követett – ki sem léptünk az épületből, olyan jól éreztük magunkat, s ezzel nem voltunk egyedül.

A színház-kvízt idén a Beszédtechnika nevű csapat nyerte, a tavalyi győztes Amatőrök másodikok lettek a négy csapatból. Színészek hangját, árnyékát, tulajdonságait kellett felismerniük a benevezőknek, de volt szinkronpróba és bekötött szemmel tárgyfelismerés is.

Színészeink idén is bizonyították, hogy muzsikálni is tudnak, a több mint egy órát játszó zenekar ezúttal az Antal Csaba (ének, akusztikus és elektromos gitár, ukulele), Veres Lehel (elektromos gitár, ének), Pál Attila (basszusgitár, hegedű), Dunkler Róbert (billentyűk), Nagy Norbert (dob), Tóth Árpád (dob, ének) felállásban lépett fel, de Barabás Árpád is beszállt énekelni. Annyira jól sikerült a koncert, hogy még a pultoslányok is táncra perdültek – s ha nem rakták volna fölöslegesen tele székekkel a színház előterét, akkor talán még nagyobb menet kerekedett volna.

Jó menet volt ismét a dráMA, több olyan előadás is volt, amiket szívesen megnéznénk többször is – az egyhetes rendezvénysorozat nemcsak a szervezőket, hanem a nézőket is próbára tette, hiszen nagyon erős élmény volt ennyi előadást, közönségtalálkozót és koncertet végignézni. A tartalmasságra és az érdeklődésre nem lehetett panasz.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."