Kultúra » Színház

Túl sokan vagyunk a bárkában?

Nagyon aktuális témát dolgoz fel a színház legújabb előadása. A Migránsok bemutatójára már nem kapsz jegyet, de de nyugi, lesz még előadás.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Anger01

Anger Zsolt Erdélyben érzi, hogy jó magyarnak lenni

Miután az Aranyélet forgatásait követően éjjel az...
Muveszet

Vendégelőadások (is) lesznek a színházban

Például Barabás Árpád Kézdivásárhelyen rendezett...
szinhazzzenekar

Nagy buli kerekedett a végére (videó)

Énekeltek és játszottak a színészek, de nemcsak ők....

zakariaszalan
A darabot Zakariás Zalán rendezi. Fotó: facebook.com / Tomcsa Sándor Színház
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. március 10., 16:52
0 hozzászólás. 

Rendhagyó módon szombaton, március 11-én 19 órától tartják a Migránsok stúdióelőadás bemutatóját: a 90 nézővel számoló darabnak már mind elkeltek a helyei. A Matei Vișniec által jegyzett darabnak (Migraaaanți sau Prea suntem mulți în aceeași barcă) ez lesz a magyar nyelvű ősbemutatója, április végén még egy előadás lesz belőle, de a „kifutása" a jövő évadban lesz – hangzott el a bemutató előtti sajtótájékoztatón.

A darabot Zakariás Zalán rendezi, akinek nem ez az első Vișniec-rendezése, hiszen az És a csellóval mi legyen? című darabot is ő állította színpadra néhány éve. Mint elhangzott, nagy, emberi igazságokat hordoz az előadás magában, ami napjaink egyik sorskérdésével foglalkozik – a színháznak kötelessége foglalkozni napjaink témáival is. Az előadás nem foglal állást, nem pártoskodik, csupán emberien közelíti meg a témát.

A színház arra is felhívja nézőinek figyelmét, hogy azok a nézők, akik jegyet foglaltak a március 22-i Vitéz lélek című előadásra, váltsák ki a jegyeket március 17-ig, mert utána nem áll módjukban fenntartani a lefoglalt helyeket.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."