Kultúra » Multimédia

Amerika Udvarhelyre jön

Megint mehetsz moziba. Premier előtti vetítésen lehet megnézni a Valami Amerika 3-at Székelyudvarhelyen.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
lajko

Cigány a moziban

Mármint az űrben, pontosabban Lajkó, - cigány az űrben...
BudapestNoir

Nyámm, csemege lesz a moziban

Remélhetőleg jót csámcsogunk majd a vasárnapi Budapest...
AndorGengszter

Tudjuk, mit csinálsz az érettségi után

Filmjeleneteket nézel, mégpedig híres gengszterfilmek...

valamiamerika3-03
Bélyegre megy a játék. Képernyőfotó.
szerkesztoÍRTA: UH.RO / KÖZLEMÉNY
2018. április 11., 10:47
0 hozzászólás. 

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség megjelenése, valamint Bala és Toni egymással versengő maffiabandája is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, melynek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. A film előzetesét itt lehet megnézni.

Erdélyi premier előtti vetítéseket Székelyudvarhelyen és Marosvásárhelyen tartanak. Városunkban április 14-én, szombaton lesz két vetítés a Stúdió Moziban 16 és 19 órai kezdettel.

Jegyek ára 20 lej, elővételben a Mr. Music Zeneboltban (Kossuth Lajos utca 3.), április 11-én déltől vagy a www.vandormozi.ro oldalon kaphatók. A filmre jegyet váltó minden néző vetítés után egy moziplakátot kap ajándékba.

A Valami Amerika első részét 2002-ben 529.187, a folytatását 2008-ban 448.738 néző látta a mozikban. A harmadik rész szereposztása nagyrészt követi az első két epizódét, de ezúttal számos új sztár is feltűnik a vásznon. A rendező, Herendi Gábor neve a nagy sikerű Kincsem és a Magyar vándor című filmek kapcsán lehet ismerős.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."