Kultúra » Multimédia

Mi Szentgyörgyre mennénk a helyedben

Ahol pénteken kezdődik a PulzArt összművészeti fesztivál. SMS-kiállítás, filmvetítés, színházi és ismeretterjesztő előadások.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
DarukaMihaly

Dokumentumfilmek Csíkszeredában

Délvidéki és felvidéki dokumentumfilmes műhelyek...
keletieva

Keleti Éva fotókiállítása Udvarhelyen

A Kossuth-díjas fotóművész portréiból nyílik...
falufesson

Ez a divatbemutató más lesz, mint a többi

Mi történik egy kicsi faluban, ahová egy idegen nő...

Pulzart
PulzArt, fotó: Dobre Lehel/a PulzArt Facebook oldala
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. augusztus 30., 11:15
0 hozzászólás. 

Rengeteg programmal várja a kortárs kultúra kedvelőit a sepsiszentgyörgyi PulzArt, amelyet augusztus 31. és szeptember 3. között szervez a helyi Városi Kulturális Iroda. Felsorolni is nehéz, még csak válogatni is belőle.

Amire mi első látásra elmennénk (minden): az SMS-kiállítás során turkálnánk a mai fiatalok magánéletében, aztán az Ernelláék Farkaséknál című Hajdú Szabolcs-filmet néznénk meg (Udvarhelyen már volt, de jobb többször, mint egyszer sem), behunyt szemmel lazítanánk egyet a brit Mammal Hands zenéjére, majd tágra nyílt tekintettel megnéznénk, hogyan lehet táncolni az álom és a valóság határán a francia Adrien M & Claire B előadásában.

Kipróbálnánk a Bélaműhellyel a hangszerkészítést, meghallgatnánk a Gyíkemberek a spájzban című, összeesküvés-elméletekről szóló előadást Tamás Gáspár Miklóssal és társaival, aztán Gyöngyösi Csilla Nellivel kiderítenénk, hogy mi az az öt dolog, amit nem tudunk az iszlámról. Szabó Róbert Csabával aztán erdélyi rémtörténeteket hallgatnánk. A foci olyan, minta levegő, a kultúrában is szippantanak belőle, így aztán a Kultúrfoci meccsre is kilátogatnánk, hogy lássuk, mint rúgják össze labda helyett a port az íróválogatott és a Tamási Áron Színház csapatának tagjai.

A részletes program és a jegyvásárlási lehetőségek megtalálhatók az esemény weboldalán, amit már csak azért is érdemes megnézni, mert szép.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."