Kultúra » Multimédia

Fotós tábort tart a Kováts Fényképészet

Oktatóktól tanulhatsz fotózást és nemcsak. Analóg gépekkel is megtanulhatsz, még akkor is, ha először fogsz gépet a kezedben.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
filmszereda

Nézz oda: megkezdődött a Filmszereda!

Igen, Csíkban van mozi és működtetni is akarják. Most...
Pulzart

Mi Szentgyörgyre mennénk a helyedben

Ahol pénteken kezdődik a PulzArt összművészeti...
filmvetito

Befészkelhetsz rövidfilmeket nézni

Nemzetközi filmefesztiválok nyertes kisfilmjeit is...

foto
Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. augusztus 22., 12:01
0 hozzászólás. 

Homoródszentmártonban augusztus 28. és szeptember 2. között tartja fényképész-táborát a Kováts Fényképészet. Az alsó korhatár 12 év, jelentkezni a 0743-957450-es telefonszámon lehet. A táborban olyan fényképészek lesznek, mint Kováts Árpád és felesége, Szidónia, illetve Veress Nándor, de Lakatos Gabriella képzőművésztől, Fábián Andor filmestől, valamint Gidó Csaba történésztől is lehet tanulni.

Céljuk a tudatos fényképezésre való nevelés, hogy ne csak kattogtass hanem tanuld meg irányítani a fényképező gépedet. Teljesen az alapoknál kezdik az oktatást, így bátran elkezdheti az is, aki először tart a kezében fényképezőgépet.

A táborban megtanítják a fényképezőgépek használatát, technikai kezelését és az ahhoz kapcsolódó fotós alapfogalmakat. Lehetőség lesz kipróbálni az analóg gépet fehér fekete filmmel, azt előhívni, és kidolgozni, belekóstolni a kép feldolgozó programba, kirándulás közben jókat fotózni.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."