Kultúra » Alter

Napokig csak vigadni fogunk az idei Szent István Napokon

Az új kenyér ünnepe és sok más érdekes dolog vár, de csomó koncertre is mehetsz és nemcsak a hét végén. Sőt, tűzijáték is lesz.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
heureka06

LEGO-rajongók, figyelem!

Szombaton egész nap Múzeumok Éjszakája lesz! Lesz itt...
CaptainFantastic

Apának lenni ilyen is, olyan is

Ahány férfi, annyi apaféle, s ahány apaféle, annyi...
Hétvégére besűrűsödnek a dolgok

Mileszitt #8

Vannak, akik nagyot mulattak hétvégén a városnapokon,...

zseda
Zséda koncertje lesz az egyik szombat esti fő attrakció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. augusztus 16., 12:15
0 hozzászólás. 

Péntektől nemcsak vasárnap estig tart az idei Szent István-napok rendezvénysorozata, hanem még tovább, de a „húzónevek" és a lényeg ezen a három napon lesz, több helyszínen.

Nemcsak a Városháza térre kihelyezett nagyszínpad és környéke, hanem a városháza udvara is megtelik élettel és tevékenységgel, sok-sok koncert és más program várja az érdeklődőket.

A pénteki nap a Haáz Rezső Múzeumé lesz, az intézmény könyvbemutatóval, szoboráldással (a mostani épület mellé helyezik el régi múzeum udvaráról átszállított Haáz-szobrot), kiállítással és épületfestészeti projekcióval várja az érdeklődőket.

Szombaton és vasárnap a nagyszínpadon olyan előadók lépnek fel, mint plédául Zséda (szombat, 21.30) vagy Péter Szabó Szilvia (vasárnap, 21 óra), a vasárnap este tűzijátékkal zárul.

Pár kisebb, de „ütős" együttes is lesz, például Esze Zsolt és zenekara (vasárnap, 19 óra), Unless (szombat, 19 óra), One More Minute (szombat 20.30), de kórusok is lépnek fel, illetve operettgála is lesz.

A részletes programot ezen az oldalon, illetve a szervező Polgármesteri Hivatal facebook-oldalán lehet böngészgetni.

A következő hét elejére is maradt még két koncert, mindkettő a Mokka Kávéházban lesz. Hétfőn, augusztus 21-én a Santa Diver (Kézdy Luca – hegedű, Szesztay Dávid – basszusgitár és Szegő Dávid – dob) fog koncertezni, nagyon érdekes kísérleti muzsikát játszanak.

Kedd estére maradt még egy nagyágyú: először koncertezik Székelyudvarhelyen a Pál Utcai Fiúk, a magyar alternatív és underground rockzene egyik alapköve.

Leskovics Gábor (Lecsó) és zenésztársai augusztus 22-án, kedden este 9 órakor lépnek fel a Mokkában, koncertjük gerincét klasszikus számaik (Fiatal lányok, A bál, Visszafordulnék, Hajsza, stb.), valamint legújabb szerzeményeik (Balatonszepezd, Legelő, Mi kell hozzá?, Gólya) fogják alkotni.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."