Itthon » Társadalom

Fekete péntek után ne menj a postára!

Tizenhat személyszer tíz perc az hány óra? Mert annyit kell sorban állni a román postán Fekete Kedden.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
adomanyokujra03

Hátizsákkal jött az angyal

Két tele iskolástáskával érkezett egy újabb...
Adomány

A polgármester felesége is adományozott

Gálfi Éva tanszerekkel és édességekkel tele dobozt...
Visszaeső adományozók fotó: P. E. É.

Megérkezett az első adomány!

Ruhákkal és tanszerekkel gazdagodnak a Budvár negyedi...

Kanyargó sorok a postán
Kanyargó sorok a postán
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2017. november 21., 11:53
0 hozzászólás. 

A nap fotóján azt a kellemes kis sort láthatjuk spontán közösséggé alakulni, amely a román posta Kossuth utcai kirendeltségén várakozik arra, hogy kiszolgálják. Persze, az is hülye, akinek a fekete péntek utáni kedden van dolga a postán. Hiába dolgozik 3-4 személy, ebből csak egy foglalkozik a kiszolgálással, mert „sajnos az emag-nak előnye van, ez a szabály, nem tehetek róla".

Ezt válaszolta az egyik alkalmazott, miután egy várakozó megkérdezte, hogy miért nem áll be még valaki kiszolgálni a klienseket. A szokatlan zsúfoltság oka pedig, hogy a posta tele van noname készülékeket tartalmazó csomagokkal, amelyeket fekete pénteken rendelt a székelyudvarhelyi és környékbeli Mikulások és angyalok serege.

S nem is lenne ezzel olyan nagy gond, ha nem kellene egyetlen küldemény feladásához százféle papírt számmal és betűvel egyaránt kitölteni. Azután megvárni, míg kinyomtatják, aláírni, újraírni, személyivel igazolni. Arról nem is beszélve, ha valakinek netalán 5 küldemény esetében kellene ezt a tortúrát végigjárni. Lejár az ember parkolójegye tízszer.

Boldog adventet mindenkinek, aki ma a postára megy. És vegyen parkolóbérletet.

Frissítés: már több mint egy órája nem megy a hálózat, így nem lehet Székelyudvarhely területén küldeményt feladni. Nem tudni, hogy mikor indul el - tudtuk meg 13 órakor a Bethlen negyedi postán.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."