Itthon » Politika

Bunta: a megújulásra szavaztam

A jelenlegi RMDSZ-es elöljáró a polgármesterjelöltek közül harmadikként, a négyes számú szavazókörzetben adta le voksát.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Antal Lóci vasárnap három olyan korábbi képet is posztolt, amin az elhunyt szenátorral együtt látható. Fotó: Antal Lóránt Facebook-oldala.

Antal Lóránt lesz Hargita megye szenátora

A fiatal politikus megerősítette, hogy ő veszi át Dr....
Biró Zsolt, az MPP elnöke havonta egyszer bevállalja Udvarhelyt fotó: Pál Edit Éva

Udvarhelyi képviselő lesz Biró Zsolt

A gumicsizmát és öt új irodáját is beveti az MPP a...
Tamás Réka, a MIÉRT ügyvezetője, fotók: Gál Előd

MIÉRT, Réka?

Antal Lóci után szombattól újabb udvarhelyi, ezúttal...

Bunta Levente
Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. június 10., 10:59
1 hozzászólás. 

A polgármester elmondta arra a megújulásra szavazott, ami egy folyamatos munkát jelent, és ami lényegében a város megújulását fogja jelenteni a következő négy évben. Bunta Levente kifejtette, arra számít, hogy a jobbik csapat győz, vagyis azok, akik a továbbiakban a város megújulásáért eredményesen tudnak dolgozni.

Arra a kérdésre, hogy hogyan értékeli a magyarországi támogatottság hiányát, a polgármester egy közmondással válaszolt: segíts magadon és az Isten is megsegít.

A választások kimenetelét firtató felmérésekkel és ezek eredményeivel kapcsolatosan Bunta nem kívánt nyilatkozni, elmondása szerint inkább az esti eredményt várja meg, hiszen most már csak jóslatokba lehetne bocsátkozni, ezt pedig nem szeretné.

A szombat hajnalban, a választási kampány lejárta előtt történt incidenssel kapcsolatosan a politikus megjegyezte, elképesztőnek tartja a román rendőrség inkompetenciáját és cinkosságát, ezért feltételezhetően már hétfőn kezdeményezni fogja a székelyudvarhelyi rendőrparancsnok leváltását.1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zomby
2012-06-10 12:02:43
Azért rendes volt Buntától, hogy Csedőre szavazott. Féltem, hogy a "valós eredményekre" fog szavazni :P

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."