Itthon » Oktatás

Bekeményített a Gimi

Az újesztendő új weboldalt is jelentett a Tamási Áron Gimnáziumnak. Vadiúj baglyos honlappal rukkolt elő a neves iskola.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
tanevnyito09

Ki tanítsa meg a gyereket románul?

Mindenki taníthatja a románt az elemiben, csak az nem,...
Tanevnyito1706

Tudod, hányra kell menni?

Hétfőn mindenkinek becsengetnek, de nem mindenkinek...
poterettsegi

Így teljesítettek a pótérettségin

Két százalékkal az országos átlag alatt teljesítettek...

gimihonlap
A Tamási Áron Gimnázium új honlapja, képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. január 11., 13:18
0 hozzászólás. 

Megújult a Tamási Áron Gimnázium weboldala, amely továbbra is a gimi.ro webcímen érhető el.

Évekig ugyanazzal a külsővel rendelkezett a honlap, de most friss hírekkel, eseménynaptárral, hasznos információkkal, videókkal és az iskola facebook oldalára átirányító füllel is ellátott modern külalak fogadja a látogatókat. Már éppen ideje volt a vérfrissítésnek, a kilencvenes évekbeli kicsengetési kártyára hajazó régi oldalt, egy dinamikusabb, átláthatóbb, az iskolához jobban illő felület váltotta fel.

gimihonlapregi

Szűcs-Olcsváry Melinda vette kézbe a honlappal kapcsolatos teendőket, a gimnázium igazgatójának, Laczkó Györgynek a kezdeményezésére. „Szerettem volna, ha a poros, statikus iskolánkat bemutató oldal helyett egy aktív híroldal fogadja az odalátogatókat"- mondta el portálunknak az angol tanárnő, aki szeptemberben kész tervekkel kereste fel a kivitelező Tókos Attilát, és a decemberi vakáció kezdetén már üzemképes is volt a gimnázium új honlapja.

gimihonlap2

Szűcs-Olcsváry Melinda szerint nem lesz könnyű feladat minden Gimivel kapcsolatos hírrel napirenden maradni, de egyelőre a kollégák nagyon készségesen keresik fel friss információkkal.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."