Itthon » Oktatás

Elkezdődtek a ballagások és a beiratkozás az érettségire

Ballagnak, majd érettségiznek Udvarhelyszék végzősei. Az ünnepségek időpontjai.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
nyilasmisi

A hónap végéig jelentkezhetnek a tehetséges gyerekek

Meghosszabbították a Nyilas Misi ösztöndíjpályázat...
00-DSC 1016

Ilyen lesz az Orbán Balázs iskola tornaterme

Az iskola alsó sportpályára húzzák fel az új...
LatvanytervRef1

Nyugi, visszakerül Benedek Elek!

Csak nem az eddigi helyére. Teljesen felújítják és...

Nyolc udvarhelyi középiskolából csengetik ki a végzősöket
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. május 29., 10:52
0 hozzászólás. 

A Benedek Elek Pedagógiai Líceum, az Eötvös József Szakközépiskola, valamint a Marin Preda Elméleti Líceum ma délelőtti kicsengetési ünnepségeivel elkezdődtek az udvarhelyszéki középiskolák idei ballagásai.

Csütörtökön a székelykeresztúri Berde Mózes Unitárius Gimnázium végzősei 9 órától ballagnak, a szintén keresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont diákjai pedig pénteken tíztől.

Pénteken, május 31-én több udvarhelyi iskolában is lesz ballagás: a Kós Károly Iskolaközpontban 9-től, a Bányai János Műszaki Kollégiumban és a Tamási Áron Gimnáziumban 10-től, de ugyanezen a napon tartják a ballagási ünnepséget a Korondi Szakközépiskolában (10 óra), a zetelaki P. Boros Fortunát Líceumban (szintén 10-től), illetve a szentegyházi Gábor Áron Szakközépiskolában (11 óra).

Szombatra két udvarhelyi kicsengetés marad: 10-től a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium, 11-től pedig a Palló Imre Zene- és Képzőművészeti Szakközépiskola végzősei ballagnak.

Az idei érettségire is elkezdődött a beiratkozás: a végzősök péntekig, május 31-éig jelentkezhetnek a vizsgasorozatra. A vizsgák június 10-én a kompetenciapróbákkal kezdődnek, majd az írásbelik után, július 5-én érnek véget.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."