Itthon » Oktatás

Elkezdődtek a ballagások és a beiratkozás az érettségire

Ballagnak, majd érettségiznek Udvarhelyszék végzősei. Az ünnepségek időpontjai.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
suliborze2

Sulibörzét tartanak a Sicuban

Iskolanépszerűsítő rendezvény zajlik a Siculus...
A kép illusztráció

Nincs pénz a tanárok béremelésére Székelyföldön?

Nincs anyagi fedezet a március elsejétől megnövelt...
fotók: Pál Edit Éva

Ezek a mai ovisok azt sem tudják, mi a panaszkodás

Jó dolgukban kikaparni a gesztenyét, bezzeg azt tudják....

Nyolc udvarhelyi középiskolából csengetik ki a végzősöket
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. május 29., 10:52
0 hozzászólás. 

A Benedek Elek Pedagógiai Líceum, az Eötvös József Szakközépiskola, valamint a Marin Preda Elméleti Líceum ma délelőtti kicsengetési ünnepségeivel elkezdődtek az udvarhelyszéki középiskolák idei ballagásai.

Csütörtökön a székelykeresztúri Berde Mózes Unitárius Gimnázium végzősei 9 órától ballagnak, a szintén keresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont diákjai pedig pénteken tíztől.

Pénteken, május 31-én több udvarhelyi iskolában is lesz ballagás: a Kós Károly Iskolaközpontban 9-től, a Bányai János Műszaki Kollégiumban és a Tamási Áron Gimnáziumban 10-től, de ugyanezen a napon tartják a ballagási ünnepséget a Korondi Szakközépiskolában (10 óra), a zetelaki P. Boros Fortunát Líceumban (szintén 10-től), illetve a szentegyházi Gábor Áron Szakközépiskolában (11 óra).

Szombatra két udvarhelyi kicsengetés marad: 10-től a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium, 11-től pedig a Palló Imre Zene- és Képzőművészeti Szakközépiskola végzősei ballagnak.

Az idei érettségire is elkezdődött a beiratkozás: a végzősök péntekig, május 31-éig jelentkezhetnek a vizsgasorozatra. A vizsgák június 10-én a kompetenciapróbákkal kezdődnek, majd az írásbelik után, július 5-én érnek véget.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."