Itthon » Művelődés

Ismét stand up comedy a Portréban

Január 21-én újabb humorestre várják az érdeklődőket, a Kükküllő szálloda kávézójában a műfaj nagy médiabefutós felfedezettje, Zsók Levente felel a jókedvért.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...
8

Illésnek annyi

Ilyen víg temetést még nem látott Szentegyháza....

zsokleventesmall
zsokleventesmall
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. január 19., 07:58
0 hozzászólás. 


Zsók Levente, csíkdánfalvi születésű fiatalember, aki a székely tájszólás és irodalmi magyar nyelv párhuzamos ellentéteiből alakítja ki poénjait.

A 2007-ben megrendezett negyedik humorfesztiválon a talpraesett csípősnyelvű székely karakteréért megkapta a fesztivál második helyezését. 2009. februárjától a magyarországi dumaszínház tagja, ahol olyan híres ismert humoristák között fordul meg, mint például Kiss Ádám, Litkai Gergely, Badár Sándor, Hadházi László vagy akár az erdélyi Szomszédnéni Produkciós Iroda, Felméri Péter és még rengeteg nagyérdemű nevettető. 2009. őszétől a Comedy Central magyar humor televíziós csatorna stand up comedy-s fellépője.

A humorestre előzetes asztalfoglalás szerint tudnak helyet biztositani, ezért a 0726-709-757 telefonszámot kell tárcsázni. A stand up comedy időpontja csütörtök este 8 óra.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."