Itthon » Közélet

Kiosztották a legprímább hölgyeknek járó elismerést

A Príma Rádió a város legprímább polgárai közül idén a hölgyeket díjazta. 

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
A nap képén a nap szava látható fotó: Egyed Ufó Zoltán

A nap szava: tükör

Tízessel araszol a kocsisor a város felé, a fék semmit...
patakamegyeiuton01ufo

Ezt hogy fogja Borboly Csaba kimagyarázni? (VIDEÓ)

Patak folyik a nemrég feljavított megyei úton, napok...
000-bubu-02

Élő közvetítés a novemberi tanácsülésről

Hosszú ülésnek nézünk elébe, ahol sok víz fog...

PrimaPolgar_2012
PrimaPolgar_2012
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. február 10., 13:05
0 hozzászólás. 

A tizenöt éves rádió munkaközössége és a hallgatók szavazatai alapján odaítélt díjakat csütörtökön a Művelődési Házban rendezett gálaműsoron adták át. A 2006 óta évente kiosztott elismeréseket idén Székelyudvarhely legprímább hölgyei kapták. Az ünnepi díjkiosztót a dr. Palló Imre Zene és Képzőművészeti Szakközépiskola tanulói színezték zenéjükkel.

PrimaPolgar_2012

"A közszolgálatiság jegyében született a Príma Rádió 15 évvel ezelőtt és továbbra is így kívánunk tevékenykedni. Úgy érezzük, hogy a műsoraink is értékteremtőek, így ennek szellemében díjat alapítottunk. Az előző öt alkalommal a szerkesztőségünk és a közvélemény által meghozott díjak a férfiakhoz kerültek, idén a hölgyekre gondoltunk" – mondta az uh.ro-nak Orosz-Pál Levente, a Príma Rádió igazgatója.

Több mint 800 szavazat érkezett a rádió felhívására. Az SMS-ben és e-mailen érkezett valamint a kihelyezett urnákban összegyűlt voksok alapján öt kategóriában osztottak díjakat.

A Príma Sportoló díját többéves tevékenységéért a női kézilabda-válogatott egykori tagja Ilyés Miklós Magda vehette át, míg Príma Művésznő elismerésben a békéscsabai származású, de több mint tíz éve a Tomcsa Sándor Színház tagjaként dolgozó Vidovenyecz Edina színésznő részesült. A Príma Pedagógus díjat Szász Mihálykó Máriának ítélték. A székelykeresztúron született, Székelyudvarhelyen rendelő, a Városi Kórház sebészeti osztályán dolgozó Dácz Kovács Éva kapta a Legprímább Orvos kitüntetést. Idén a Príma Polgárnő kategória győztese a hallgatók és a Príma Rádió munkaközössége szerint az Ikos Conf. Rt. gazdasági igazgatója, Gyöngyössy Judit lett.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."