Itthon » Közélet

A nap szava: tükör

Tízessel araszol a kocsisor a város felé, a fék semmit nem fog, a motorfék is alig. A megyei tanácsnál azt mondják, nincs keret a sózásra.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
borbolyhotalanitasgpskovetesecimlapraufo

Leteszteltem Borboly hóeltakarítási GPS-térképét. Nem bírom abbahagyni!

Ha a Viaduct udvarán még van egy gramm hó is, én azt...
Fogjuk össze kezeinket. Fotó: Pál Edit Éva

KRESZ, ami lesz

Valahányszor Benedek képviselő tájékoztat, megérteni...
tanacsules2018rjan01

Élő közvetítés a rendkívüli tanácsülésről

Nyolc napirendi pont van, a legfontosabb a költségvetés,...

A nap képén a nap szava látható fotó: Egyed Ufó Zoltán
A nap képén a nap szava látható fotó: Egyed Ufó Zoltán
szerkesztoÍRTA: EGYED UFÓ ZOLTÁN
2017. december 05., 12:54
4 hozzászólás. 

Nincsenek megkötve a szerződések a megyei utak téli karbantartására, mert valaki megfellebbezte őket. A nyári karbantartást is csak ősszel kezdték el tavasz helyett, ugyancsak megfellebbezés miatt.

De miért nem lehet egy évvel előtte meghirdetni ezeket, hogy a fellebbezési időszak is járjon le, mire eljön az ideje a szezonmunkának? Ezen a kérdésen gondolkodom, miközben tízessel araszolok egy hosszú kocsisor nyomában, s imádkozom, hogy ne kelljen fékezni. 

Mire beérek a városba, egy helyi vállalkozó saját költségén megszóratja az utat, nehogy valami baj legyen. A megyei tanács elnökének fő munkaköre a facebookozás, tartja a kapcsolatot. Időnként kiírja, hogy vezessünk óvatosan, mert ma sem tudtak közbelépni4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2017-12-05 17:07:44
Sztem mint újságíró nem a provokálásra kell ezt a cikket(?) fektetni. Csúsztatás van benne, tudatosan, egy 10 éves gyermek is tudja, hogy nem helyi szinten hozzák ezeket a fos törvényeket. Ez a cikk olyan mint Jakab Árpi beakadt szalagja, az is nyomja mint süket a csengőt...dedó.
avatar
kálmi2
2017-12-05 18:36:50
Én azt mondom még szerencse, hogy vannak Ufóink és Jakab Árpiaink! Hajrá!!! A bérkomentelőkkel pedig nem kell foglalkozni! Aki kicsit is autózik a megyében látja, hogy milyen útviszonyok vannak. Ezért is nehogy már bukarest legyen a hibás.
avatar
jutacs
2017-12-05 18:49:43
A városban a biztonságos élethez semmi köze a városvezetésnek.
Minden hülyeségre nem pazarolhatják drága energiájukat, sokkal fontosabb dolgok foglakoztatják az atyákat éjjel'nappal, este meg reggel.
avatar
obelix
2017-12-05 22:32:59
Kar
Ufó, kár hogy ilyen ocsmány módon tálalod. Lehet igazad van, de messze állsz az objektív tájékoztatástól, ami újságíróként kötelező. Hiányzik egy olyan apró infó, hogy hol készült a foto, én úgy látom, hogy ez az udvarhely fele vezető országút. Az meg nem a megye hatásköre. Ennyi. Lehet alpári módon szidni Borbolyt, s lehet korrektül tájékoztatni, ez a te opciód. Amúgy észrevetted, hogy a másik cikked kapcsán pont a Multipland a szerződő fél?
S Jakab barátoddal mindennek ellenére Borbolyt szidjatok. Részemről folytathatjátok, de mint szakmabeli, többet nem tudok írásaitokra komolyan tekinteni, csak mint kekeckedés. Lehet megbízásotok van keresztpapától, az más kérdés. Kinek mi éri meg.
De a korrektség mindennél többet ér.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."