Itthon » Közélet

Októberig nevesítheted a szerinted Vasszékelyeket

Tavaly először díjazta a város azokat a személyeket, akik hozzájárultak Székelyudvarhely fejlődéséhez különböző területeken vagy jó példát mutattak.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fotó: Egyed Ufó Zoltán

Ma egész nap itt leskelődnek a pimasz újságírók

Elleptük az inkubátorházat. Rosszabbak vagyunk, mint az...
szh galfi

A várban volt vendég Gálfi és az udvarhelyiek

  Székelyudvarhely volt a meghívottja idén a...
aranycsapat

Fát ültetnek Puskáséknak Udvarhelyen

A legendás Aranycsapat emlékére ültetnek fát az...

alt
A díjat a Vasszékelyről nevezték el
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. szeptember 21., 12:12
0 hozzászólás. 

Idén október 10-ig lehet nevesíteni azokat a személyeket, akikről úgy gondoljuk, hogy hozzájárulnak a város fejlődéséhez gazdasági, kulturális, publicisztikai, pedagógiai, építészeti, technikai, tudományos, természetvédelmi, illetve a sport terén, ugyanakkor emberségben, jótékonykodásban vagy a közéletben példamutató egyéniségek a közösség számára.

A Vasszékely-díjat odaítélő bizottság öt személyből áll, ők dr. Andrészek Csaba fül-orr-gégész orvos, Boros Csaba üzletember, Elekes Gyula, a Művelődési Ház igazgatója, Tőkés Zsolt iskolaigazgató és Balázs Árpád.

Tavaly Fazakas Szabolcs, a Legendárium megálmodója, György István asztaliteniszező, edző, Kováts Árpád és Szidónia fényképészek, Dr. Berecz Andrea orvos, valamint post mortem Orbán Katalin Zsuzsanna, az Orbán Alapítvány megalapítója kapták a Vasszékely-díjat.

A részleteket, illetve a jelöléshez szükséges kitöltőt a polgármesteri hivatal honlapján találják az érdeklődők.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."