Itthon » Közélet

Októberig nevesítheted a szerinted Vasszékelyeket

Tavaly először díjazta a város azokat a személyeket, akik hozzájárultak Székelyudvarhely fejlődéséhez különböző területeken vagy jó példát mutattak.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
varoshaza

Te is beleszólhatsz abba, hogy mi történjen Székelyudvarhellyel!

Jövő keddig talán fel is tudsz készülni, és...
jatszoter3

Rá sem ismersz a teljesen megújult játszótérre egy hónap múlva!

Megújulnak az udvarhelyi játszóterek, a...
medveKemenyfalva

Keményfalva központját is meglátogatta egy medve

Térfigyelő kamera rögzítette, amint az állat...

alt
A díjat a Vasszékelyről nevezték el
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. szeptember 21., 12:12
0 hozzászólás. 

Idén október 10-ig lehet nevesíteni azokat a személyeket, akikről úgy gondoljuk, hogy hozzájárulnak a város fejlődéséhez gazdasági, kulturális, publicisztikai, pedagógiai, építészeti, technikai, tudományos, természetvédelmi, illetve a sport terén, ugyanakkor emberségben, jótékonykodásban vagy a közéletben példamutató egyéniségek a közösség számára.

A Vasszékely-díjat odaítélő bizottság öt személyből áll, ők dr. Andrészek Csaba fül-orr-gégész orvos, Boros Csaba üzletember, Elekes Gyula, a Művelődési Ház igazgatója, Tőkés Zsolt iskolaigazgató és Balázs Árpád.

Tavaly Fazakas Szabolcs, a Legendárium megálmodója, György István asztaliteniszező, edző, Kováts Árpád és Szidónia fényképészek, Dr. Berecz Andrea orvos, valamint post mortem Orbán Katalin Zsuzsanna, az Orbán Alapítvány megalapítója kapták a Vasszékely-díjat.

A részleteket, illetve a jelöléshez szükséges kitöltőt a polgármesteri hivatal honlapján találják az érdeklődők.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."