Itthon » Közélet

Gálfiék Vácon jártak

Testvérvárosi találkozót tartottak a magyarországi Vácon, Székelyudvarhely húsz éve kötött ilyen jellegű szerződést a nyugat-magyarországi településsel.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
SzantoMihaly2

Szántó Mihály lett az udvarhelyi rendőrség ideiglenes parancsnoka

Vasile Manghiuc nyugdíjba ment, a parancsnoki teendőket...
sszejkekadasfurdo02ufo

Bezárja a szejkei fürdőt a város

A hivatal egy ellenőrzésre hivatkozva, meghatározatlan...
alt

Nagyon sok pénzt költöttek a médiára Udvarhelyen

Az Átlátszó Erdély adatai szerint kiugróan magas...

Vac
Fotó: Facebook / Gálfi Árpád polgármester
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. július 25., 08:18
0 hozzászólás. 

Székelyudvarhelyi küldöttség vett részt a 25. Váci Világi Vigalomban annak alkalmából, hogy húsz éve kötött testvérvárosi szerződést Székelyudvarhely és Vác város önkormányzata. Udvarhely küldöttségét Gálfi Árpád polgármester vezette, kollégájával, Fördős Attilával az ottani városházán aláírták a Vác és Székelyudvarhely között húsz éve létrejött testvérvárosi szerződés megerősítéséről szóló dokumentumot.

Az eseményen Gálfi Árpád, Székelyudvarhely megyei jogú város polgármestere kiemelte: a jó testvérvárosi kapcsolat több mint kulturális, politikai, gazdasági együttműködés, igazán méllyé az évek során kialakuló személyes barátságok teszik.

- Ugyanakkor a városaink közötti testvértelepülési kapcsolat valójában szimbolikus jelentőségű, hiszen egy nemzet tagjaiként eleve van testvériség az anyaországban és Erdélyben, valamint a többi határon túli területen élő magyarok között – idézte a polgármestert a Vác.hu.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."