Itthon » Közélet

Továbbra is lekanyarodsz a Budvár utcába!

Közleményt adott ki a hivatal, nem változtatnak az ideiglenes forgalmi korlátozásokon.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fotó: Egyed Ufó Zoltán

Újraindították a jelzőlámpát

A Nicolae Bălcescu és Vásártér utcák sarkán levő...
fotó: jegy.hu

Iszkiri a városnapokra

Ezek a pénteki program fő eseményei, ne maradj le...
Cserehatkikep

Kilakoltatások lehetnek a Csereháton

Az új ifjúsági lakásokba pedig a tervezettnél...

Budvarutca
Fotó: youtube
szerkesztoÍRTA: UH.RO / KÖZLEMÉNY
2017. június 15., 16:45
0 hozzászólás. 

A közlemény – ami az utóbbi hetekben a Facebook-on és más platformokon közzétett tiltakozások hatására születhetett – megjegyzi, hogy a II. Rákóczi Ferenc utcában zajló szennyvíz,- és ivóvízhálózat-kiépítési munka miatt a forgalmat az érintett útszakaszokon korlátozták, majd megkísérelték ésszerűbben irányítani a közlekedő gépkocsikat.

„Azonban a helyszínre érkező munkaügyi ellenőrök, valamint a rendőrség visszajelzései alapján továbbra sem áll módunkban a személygépkocsik közlekedését mindkét irányba engedélyezni a II. Rákóczi Ferenc utcában. Ezt az ott zajló munkálatokra vonatkozó munkavédelmi szabályzatok előírásai nem teszik lehetővé" – írja a hivatal Fejlesztési- és Beruházási Igazgatóságának közleménye. A munkások biztonsága érdekében a lakosság türelmét és megértését kérik a munka időtartama alatt, illetve az említett szakaszokon tapasztalható nehézkes közlekedési viszonyok miatt.

Néhány nappal ezelőtt egy videó került fel egy nyilvános Facebook-csoportba, ami érzékelteti, hogy este mi fogadhatja a Budvár utca alsó részén autózókat.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."