Itthon » Közélet

A polgármester nem menetelt a közbiztonságért

A sűrű havazás ellenére mintegy negyvenen vettek részt a szombati menetelésen. Gálfi lába gipszben.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
borbolyhotalanitasgpskovetesecimlapraufo

Leteszteltem Borboly hóeltakarítási GPS-térképét. Nem bírom abbahagyni!

Ha a Viaduct udvarán még van egy gramm hó is, én azt...
Fogjuk össze kezeinket. Fotó: Pál Edit Éva

KRESZ, ami lesz

Valahányszor Benedek képviselő tájékoztat, megérteni...
tanacsules2018rjan01

Élő közvetítés a rendkívüli tanácsülésről

Nyolc napirendi pont van, a legfontosabb a költségvetés,...

menetel2
A Bethlen utcán is végigvonultak
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN / UH.RO
2016. december 03., 17:35
1 hozzászólás. 

Nagyon havazott délután 4 órakor, amikor gyülekezni kezdtek a székelyudvarhelyi civilek és elöljárók a Dávid Ferenc téren. Az utóbbi hetek eseményei miatt létrejött újabb közbiztonsági menetelésre a parkban körülbelül negyven résztvevő gyűlt össze, de nem volt ott köztük Gálfi Árpád polgármester. Mint megtudtuk, a polgármester lába gipszben van, ezért nem tudott eljönni a megmozdulásra.

meneteles1

Orbán Árpád alpolgármester és Zakariás Zoltán megyei önkormányzati képviselő álltak a Székely Zsolda nevű Facebook-felhasználó által a közösségi oldalon szervezett menet élére. A csendőrök állandó kíséretében a résztvevők gyalog tették meg a Bethlen utca – Városközpont – Kossuth utca – városi park utat. A menet végig civilizáltan haladt, az utcák kereszteződésében több helyi, illetve az állami rendőrségnél dolgozó biztosította a gépjárműforgalmat.

A városi parkban az alpolgármester rövid beszédet mondott, hangsúlyozva a kitartást és az összefogást: Gálfi Árpád és a bethlenfalviak esetét hozta fel példának, hiszen a közösség kitartása miatt végül sikerült megoldani az ottani közbiztonsági problémát. Azt is elmondta, hogy szerinte nincsenek nagyobb problémák a közbiztonság terén Udvarhelyen, mint más városokban. A sorrendben harmadik székelyudvarhelyi közbiztonsági menetelés résztvevői 17 órakor szétszéledtek a sétatérről.1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
nagybarna88@gmail.com
2016-12-03 20:28:37
Nem találó negatív hangvételű cím ami
Kedves cikkíró!

Nehéz megérteni azt, hogy miért kell egy tartalmilag korrekt cikkhez ilyen negatív hatású címet választani amikor a cikkből is kiderül, hogy a polgármester egészségi okok miatt hagyta ki az eseményt.

A cím rosszindulatú és nem odaillő...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."