Itthon » Közélet

Ennyi nő ritkán ül össze Udvarhelyen

Bemutatták a hétfőn megjelenő Nőileg magazint, és a sajtóterméket készítő, főként női szerkesztőséget. Erdélyi nők lapja indult.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
szh galfi

A várban volt vendég Gálfi és az udvarhelyiek

  Székelyudvarhely volt a meghívottja idén a...
aranycsapat

Fát ültetnek Puskáséknak Udvarhelyen

A legendás Aranycsapat emlékére ültetnek fát az...
tanacsul18aug01

Élő közvetítés az augusztusi tanácsülésről

Adócsökkentés, kulturális stratégia, sporttermek és a...

Nőileg
Ők a Nőileg szerkesztősége, Fotók: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2014. április 03., 18:52
0 hozzászólás. 

Erdély egész területéről írják a magazint, Székelyudvarhelyről vannak többen, de ez nem azt jelenti, hogy csak ide fókuszálnak a tartalmak – hangzott el a csütörtök délutáni sajtótájékoztatón, ahol bemutatkozott a Nőileg szerkesztősége.

„Sikerült olyan csapatot verbuválnunk, akik hatalmas lelkesedéssel dolgoznak. Próbáltuk úgy összehozni, hogy egész Erdély területéről legyenek jelen, mert azt szeretnénk, hogy egyenlő arányban képviseljék a régiókat tartalomban" – fogalmazott Sebestyén Kinga, felelős kiadó.

Nőileg

Székelyudvarhelyről Zörgő Noémi, Asztalos Ágnes, Barabás Blanka, Lázár Emese, Kovács Eszter, Magyari Tekla írják, fotósként segítségükre van Csedő Attila és Dávid Botond. A lap olvasószerkesztője Kovács Ágnes, tördelő Fülöp Lóránt, Lörincz Csaba pedig képszerkesztőként tevékenykedik.

Rajtuk kívül Csíkszeredából, Sepsiszentgyörgyről, Marosvásárhelyről, Kolozsvárról és Aradról is vannak újságírók.

A 60 oldalas havi magazin minden hónap első hétfőjén jelenik meg Erdély kilenc megyéjében 10 ezer példányban, egyelőre szabadeladásban.

„Fő célunk, hogy közel kerüljünk az olvasókhoz, ezért az év folyamán több olvasói találkozót szervezünk, de játékokban illetve a Facebook-játékokban is gondolkodunk" – mondta Jakab Ildikó, aki a magazin marketingjéért felel.

Divat, Egészség, Tréning, Gasztronómia, Pszichológia, Lakberendezés, Kultúra, Kéj, Környezetvédelem, A hónap pasija rovatokkal jelentkezik a magazin, de férfiak is besegítenek a tartalomba. Például Dósa Zoltán Nemes mesék címmel ír a Nőilegbe.

„Nincs átvett tartalom, mindent a szerkesztőség munkatársai készítettek. Saját írásokról beszélünk. Mindennapi hősöket, nem celebeket szeretnénk bemutatni" – magyarázta Zörgő Noémi főszerkesztő.

A magazin egész Erdély nőtársadalmának szól, és nem csak, hiszen férfiolvasókra is számítanak.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."