Itthon » Kék fény

Nem kapott elsőbbséget, csontja tört a robogósnak

A székelyudvarhelyi sofőr az egyik cégtől kanyarodott ki autójával, ám nem adott elsőbbséget az arra tartó robogósnak, elütötte azt.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
forrás: a Hargita megyei tanács sajtószolgálata

Kobátfalván támadt emberre a medve

A gyümölcsösből akarta hazahajtani tehenét a férfi,...
medve-mti

Kilőttek egy medvét Csíkszeredában

Lelőtték az Octavian Goga Főgimnázium udvarán azt a...
Illusztráció

Négy részeg esett le a bicikliről

Ittas állapotban nem csak autóval, szekérrel és...

fotó: A Hargita megyei tűzoltóság Facebook-oldala
fotó: A Hargita megyei tűzoltóság Facebook-oldala
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. május 30., 13:54
0 hozzászólás. 

Hétfőn reggel fél kilenc körül a székelyudvarhelyi 40 éves K. A. a II. Rákóczi Ferenc utcára kanyarodott volna ki, amikor nem vette észre az arra tartó robogót, nem adott elsőbbséget neki, és oldalról összeütköztek. T. Z., a 42 éves fenyédi robogós súlyosan megsérült, kórházba vitték, ahová kivizsgálása után be is utalták – mondta portálunknak Gheorghe Filip, a Hargita megyei rendőrség sajtószóvivője.

A balesethez a tűzoltókat is kihívták, hogy segítsenek kiszabadítani, majd kórházba vinni a SMURD mentőautóval a sérülteket, a személyautó sofőrje is megsérült ugyanis.

robogosbaleset3

Az Udvarhelyszéki Közlekedési Info Facebook-csoport hozzászólói szerint a férfi combnyaktörést szenvedett, műtétre szorult, a személyautó sofőrjét pedig akadályozhatta a kilátásban egy ott parkoló jármű.

robogosbaleset2

A sajtószóvivő ezeket az információkat se megerősíteni, se cáfolni nem tudta. Azt mondta, zajlik még a baleset körülményeinek vizsgálata. K. A. ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indulhat bűnügyi eljárás, amennyiben a székelyudvarhelyi ügyészség vádat emel ellene.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."