Itthon » Kék fény

Nem kapott elsőbbséget, csontja tört a robogósnak

A székelyudvarhelyi sofőr az egyik cégtől kanyarodott ki autójával, ám nem adott elsőbbséget az arra tartó robogósnak, elütötte azt.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Illusztráció

Cigicsempészt fogtak el

Zárjegy nélküli dohányáruval furikázott egy nő...
rendorauto2

A kerítés adta az egyik pofont, s a villanyoszlop a másikat

Mert túl gyorsan hajtott, és nem volt jogosítványa.
A kép illusztráció

Zsebmetszőkre csapott le a helyi rendőrség

A beazonosításokat követően kiderült, hogy...

fotó: A Hargita megyei tűzoltóság Facebook-oldala
fotó: A Hargita megyei tűzoltóság Facebook-oldala
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. május 30., 13:54
0 hozzászólás. 

Hétfőn reggel fél kilenc körül a székelyudvarhelyi 40 éves K. A. a II. Rákóczi Ferenc utcára kanyarodott volna ki, amikor nem vette észre az arra tartó robogót, nem adott elsőbbséget neki, és oldalról összeütköztek. T. Z., a 42 éves fenyédi robogós súlyosan megsérült, kórházba vitték, ahová kivizsgálása után be is utalták – mondta portálunknak Gheorghe Filip, a Hargita megyei rendőrség sajtószóvivője.

A balesethez a tűzoltókat is kihívták, hogy segítsenek kiszabadítani, majd kórházba vinni a SMURD mentőautóval a sérülteket, a személyautó sofőrje is megsérült ugyanis.

robogosbaleset3

Az Udvarhelyszéki Közlekedési Info Facebook-csoport hozzászólói szerint a férfi combnyaktörést szenvedett, műtétre szorult, a személyautó sofőrjét pedig akadályozhatta a kilátásban egy ott parkoló jármű.

robogosbaleset2

A sajtószóvivő ezeket az információkat se megerősíteni, se cáfolni nem tudta. Azt mondta, zajlik még a baleset körülményeinek vizsgálata. K. A. ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indulhat bűnügyi eljárás, amennyiben a székelyudvarhelyi ügyészség vádat emel ellene.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."