Itthon » Kék fény

9 személyt tartóztattak le adócsalás miatt

Kiterjedt gazdasági bűnhálózatot leplezett le a megyei rendőrség. Hargita és Argeș megyei személyeket gyanúsítanak adócsalással, hivatali információk kiszivárogtatásával.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
traktorbaleset

Halálos baleset Décsfalván

Ráborult a traktor az idős férfira.
Illusztráció

Anyja bántalmazta a 12 éves kislányt

A sürgősségi orvos értesítette a rendőrséget, hogy a...
kvad

Udvarhelyen került elő az Ausztriából ellopott ATV

A négykerekű terepjármű 2014-ben tűnt el.

Illusztráció fotó: pressalert.ro
Illusztráció fotó: pressalert.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. május 24., 10:33
0 hozzászólás. 

Május 21-én komoly akcióba lendült a Hargita megyei rendőrség. A Különleges Ügyek Igazgatóságának, azaz a maszkosoknak a támogatásával 23 házkutatást végeztek el adócsalással, hivatali visszaéléssel és hivatali információk kiszivárogtatásával vádolt személyeknél Hargita és Ilfov megyében.

Az akció során elkoboztak mintegy 427,34 köbméter faanyagot, több mint 113,5 liter alkoholt, 3800 lejt, egy számítógépet, egy laptopot, 5 mobiltelefont, egy vadásztöltényt és különböző iratokat, könyvelési dokumentumokat, melyek bizonyítékul szolgálhatnak.

A Hargita megyei gazdasági bűnüldözési szolgálat munkatársai által kezdeményezett nyomozásban részt vettek a megyei közrendfenntartók, a „maszkosok" és a nyomozók mellett az országos rendőrség munkatársai, valamint az lfov megyei rendőrök is.

Kilenc letartóztatási parancsot adtak ki, ebből 8-at Hargita megyei, egyet pedig egy Argeș megyei személy ellen. A letartóztatottak 30-44 év közötti férfiak – áll a megyei rendőrség közleményében.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."