Itthon » Kék fény

Klórt ivott, de túlélte

Számos baleset történt. Skarlátost, sárgaságost is vitt el a mentő.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Illusztráció

Nem volt papír a fáról, 29 ezer lejük bánta

Kányádban tartott ellenőrzést a rendőrség és az...
kullancs

Beindultak a kullancsok és a méhek

Szemezgettünk a múlt heti mentős statisztikából. Semmi...
rendorauto

Több betörést is elkövethetett a vásárhelyi fiatal

A Maros megyei fiatal több helyiségbe is betört, a kár...

alt
Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. március 26., 16:15
0 hozzászólás. 

A március 19-25. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonnégy személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és öt szívinfarktus, illetve huszonkét agyvérzés is volt. Harmincheten magas vérnyomás következtében kerültek kórházba vasárnap reggelig, és tizennyolc szülő nőt is mentőautó vitt a szülészetre. Csonttörés miatt hét embert kellett kórházba vinni.

A lázas esetek száma hetvenegy volt. Vasárnap estig nyolc közúti baleset történt a megyében, ezekben összesen hat személy sérült meg könnyebben vagy súlyosan, egy ember Kápolnásfalu mellett életét vesztette.

A mentőszolgálat munkatársait tizenöt pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve kilenc ittas emberhez riasztották. Nehézlégzés miatt hetvenhárman, rángógörcs miatt nyolcan kerültek kórházba. Gyomorvérzéssel hat személy, égési sérüléssel pedig egy ember került mentőbe.

Egy személyt kutya harapott meg, egyet skarláttal, illetve szintén egyet sárgasággal vitt el a mentő. Etéden egy ember véletlenül klórt ivott, de túlélte, mentőt kellett hozzá is hívni.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."