Itthon » Kék fény

Halálos baleset történt a Hargitán - FRISSÍTVE

Két autó ütközött össze Szentegyháza és Hargitafürdő között, egy halott és négy sérült van a balesetben, köztük egy kisgyerek.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fotó: ISU Harghita

Három csűr égett le Szentpálon

Közel 400 ezer lej értékben semmisültek meg javak.
fotó: Udvarhelyszéki Közlekedési Infó

Súlyos baleset a Baknya-tetőn - FRISSÍTVE

Súlyos autóbaleset történt Szentlélek és...
A fotó csak illusztráció forrás: sportmotor.hu

15 éves varsági karambolozott a krosszmotorral

Varsági közlekedési híreink következnek. 3. rész: a...

rendorkocsiejszaka
Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2018. január 08., 18:18
0 hozzászólás. 

A megyei rendőrség sajtószóvivőjétől kaptuk a hírt fél hat után néhány perccel arról, hogy halálos közlekedési baleset történt Szentegyháza és a hargitafürdői eltérő között. Gheorghe Filip annyit tudott egyelőre mondani, hogy elsődleges információi szerint a balesetben egy hölgy meghalt, három másik személy pedig megsérült. A rendőrség munkatársai a helyszínen vannak.

FRISSÍTÉS

A szóvivő későbbi tájékoztatása szerint a 40 éves szentegyházi S. A. Csíkszereda irányából haladt városa felé személygépkocsijával 16 óra 45 perckor, amikor áttért a menetiránnyal szembe és összeütközött a szabályosan közlekedő csíkszeredai 66 éves B. M. autójával. Az ütközés során életét vesztette a csíkszeredai autóban utazó hölgy, a 62 éves B. A., valamint sérülést szenvedett az első autót vezető szentegyházi sofőr. Rajta kívül megsérült a második autóban utazó csíkszeredai 38 éves B. A., illetve a csíkmindszenti 30 éves N. R. és a 3 éves B. A. - a sérülteket a csíkszeredai kórházba vitték. A vétkes sofőr ellen gondatlanságból elkövetett emberölés, valamint testi sértés miatt indítottak bűnvádi eljárást.  0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."