Itthon » Kék fény

Súlyos tragédiák történtek a hét végén

Vörös kód volt érvényben a vasárnap reggeli Hargita megyei busztragédia miatt, amiben két moldovai állampolgár halt meg.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
kvad

Udvarhelyen került elő az Ausztriából ellopott ATV

A négykerekű terepjármű 2014-ben tűnt el.
etilotest

Célkeresztben az ittas sofőrök

Az egész megyében mértek és büntettek a hargitai...
IMG 20180917 195121 modositva

Tűz volt a Tó utcában

Banális okból gyúlt ki egy ház konyhája Udvarhely...

busztragedia
Fotó és videó: ISU Harghita
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. december 11., 08:22
0 hozzászólás. 

Vasárnap reggel 6 óra 20 perckor felborult egy autóbusz Borszék és Gyergyótölgyes között – a Prága és Orhei (Moldovai Köztársaság) között menetrendszerűen járó autóbuszban huszan utaztak a sofőrrel együtt. A rendőrség közleménye szerint a kisbusz a nem megfelelő sebesség miatt a havas úton megcsúszott, egy oszlopnak csapódott majd felborult.

A balesetben két utas életét vesztette (mindketten moldovai állampolgárok), négyen nagyon súlyos állapotban kerültek kórházba – őket a csíkszeredai, illetve marosvásárhelyi kórházakba vitték. Tizennégy utas kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedett, de nem kellett kórházba vinni őket. A mentéskor vörös kód volt érvényben, a baleset a kórházaktól távol történt és a sűrű havazás is akadályozta a mentést.

Halálos közlekedési baleset történt szombatra virradóra Gyergyóalfaluban is – egy autó a jeges úton a túlzott sebesség miatt megcsúszott és egy kerítés betonalapjának csapódott. A 32 éves, geyrgyószentmiklósi sofőr a helyszínen meghalt, négy utasa, 17 és 19 év közötti gyergyószentmiklósi, illetve szárhegyi fiatalok súlyosan megsérültek, közülük hármat még aznap éjszaka a csíkszeredai kórházba vittek.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."