Itthon » Kék fény

Vidéki csövesek akcióban

Kardáncsövet lopott két szebeni tolvaj, de a keresztúri rendőrök elkapták őket. Bétában is volt csőlopás. Csőtolvajokat kaptak el.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fotó: ISU Harghita

Három csűr égett le Szentpálon

Közel 400 ezer lej értékben semmisültek meg javak.
fotó: Udvarhelyszéki Közlekedési Infó

Súlyos baleset a Baknya-tetőn - FRISSÍTVE

Súlyos autóbaleset történt Szentlélek és...
A fotó csak illusztráció forrás: sportmotor.hu

15 éves varsági karambolozott a krosszmotorral

Varsági közlekedési híreink következnek. 3. rész: a...

cso
Egyesek sok mindent kockáztatnak a csövekért
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. november 09., 16:18
0 hozzászólás. 

Csőlopás szempontjából a szerda nagy nap volt, hiszen a Székelykeresztúr-Bögöz tengelyen egy kisebb és egy nagyobb cső is eltűnt.

Ellopták egy traktor kardáncsövét szerdán délután egy ház udvaráról, majd autóval elhajtottak a helyszínről – ezt jelezte 15 óra után Betfalván egy keresztúri lakó a rendőrségnek. A rendőrök az autó után eredtek, megállították és meg is találták benne az ellopott alkatrészt. Az autóban az 55 éves R. D. és a 26 éves R. D. ültek. Mindketten Szeben megyeiek és mindketten az udvarhelyi ügyészségen felelnek majd tettükért.

Ugyanaznap délelőtt tíz órakor a bögözi rendőrségen tett feljelentést a helybeli 36 éves I.Z. arról, hogy az elmúlt éjszaka bétai telkéről elloptak egy hét méter hosszú, 50 centi átmérőjű fémcsövet, aminek körülbelül 500 lej az értéke. A rendőrök rövidesen előállították a bögözi 64 éves B. A.-t, akinél megtalálták az ellopott csövet, majd visszaadták tukajdonosának. B. A. lopás miatt fog felelni az ügyészségen.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."