Itthon » Kék fény

Sokan ájultak el a múlt héten

A darazsak továbbra is csipkelődnek, de mi sem vigyázunk kellőképpen magunkra.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Illusztráció

Vízbe fulladt egy férfi Szombatfalván

Elveszthette egyensúlyát és a patakba eshetett egy...
rendorkocsi-12

Két autó ütközött össze kedden reggel

Korond és Farkaslaka között ütköztek, egy ember...
rendorkocsi-8

Engedély nélkül ült volánhoz

Egy parajdi férfi úgy vezetett személygépkocsit, hogy...

ajulas
Ájulás, fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. augusztus 28., 12:52
0 hozzászólás. 

Az augusztus 21. és 27. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonhat személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és négy szívinfarktus, illetve tíz agyvérzés is volt. Negyvenen magas vérnyomás következtében kerültek kórházba vasárnap reggelig, tizenegy szülő nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma harminckettő volt, testi sértés miatt pedig hat ember került kórházba, égési sérülések miatt kettő. Vasárnapig nyolc közúti baleset történt a megyében, ezekben kilenc személy sérült meg könnyebben vagy súlyosan.

A mentőszolgálat munkatársait huszonhárom pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve tizennégy ittas emberhez riasztották. Tizenegyen voltak azok, akiket allergiás tünetek miatt vittek kórházba, közülök többen darázscsípés miatt lettek rosszul – ahhoz, hogy ezt elkerüljük, jól jöhet egy darázscsapda. A kánikulára is felkészülhetünk, összesen huszonkét ájultat szállítottak kórházba a héten. 

Nehézlégzés miatt huszonötön, rángógörcs miatt heten kerültek kórházba, felső tápcsatornai vérzés miatt pedig négy embert vittek be. A mentősök egy asztmás és nyolc epilepsziás beteget is kezeltek, sőt két kómás eset is volt megyében.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."