Itthon » Kék fény

Továbbra is csípnek a darazsak, de medvetámadás is volt

Kutya is harapott, medve is támadott, volt bőven autóbaleset és egy tragédia is történt.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Szívás. A fotó csak illusztráció

Csempészcigit találtak Homoródszentmártonban

Oklándon és Homoródszentmártonban razziázott szerdán...
Illusztráció

Hat botrányhőst vettek őrizetbe

Hat személyt vett őrizetbe hétfőn a rendőrség...
Illusztráció

Se nem fújt, se vért nem adott

Kedden este rutinellenőrzés céljából állították...

mentoauto-0324-07
Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. augusztus 21., 11:57
0 hozzászólás. 

Az augusztus 15. és 20. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonhárom személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és négy szívinfarktus, illetve tizenkilenc agyvérzés is volt. Negyvenöten magas vérnyomás következtében kerültek kórházba vasárnap reggelig, de huszonegy szülő nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma ötven volt, testi sértés miatt pedig nyolc ember került kórházba. Vasárnapig nyolc közúti baleset történt a megyében, ezekben kilenc személy sérült meg könnyebben vagy súlyosan.

A mentőszolgálat munkatársait huszonegy pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve tizenöt ittas emberhez riasztották. Sokan voltak azok, akiket allergiás tünetek miatt vittek kórházba, kilencen darázscsípés miatt lettek rosszul – ahhoz, hogy ezt elkerüljük, jól jöhet egy darázscsapda. Egy kutyaharapást, illetve Vaslábon egy medvetámadást is jegyeztek a héten.

Nehéz légzés miatt harminchárman, rángógörcs miatt tízen kerültek kórházba, felső tápcsatornai vérzés miatt pedig négy embert vittek be.

Zsögödben egy férfi öngyilkosságot kísérelt meg, elvágta a nyakát, de megmentették, viszont Balánbányán pedig egy 45 éves nő lett öngyilkos.

Amennyiben súlyos lelki nehézségekkel küzd, az öngyilkosság gondolata foglalkoztatja, vagy közeli hozzátartozójának, ismerősének öngyilkosságra utaló jeleket fedez fel viselkedésében, forduljon valamely lelkisegély szolgálathoz.

Székelyudvarhelyen a telefonos éjszakai lelkisegély-szolgálattól kérhet segítséget a 0754-800 808 és 0723-800 808 telefonszámokon, – ingyenes konzultáción vehet részt a székelyudvarhelyi családsegítő szolgálatnál, vagy fordulhat az Erdélyi Életvédők Egyesületéhez.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."