Itthon » Kék fény

Csíptek a darazsak, haraptak az állatok a melegben

Szerencsére mindenkit megmentettek a mentősök. Volt bőven autóbaleset és egy tragédia is történt.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Szívás. A fotó csak illusztráció

Csempészcigit találtak Homoródszentmártonban

Oklándon és Homoródszentmártonban razziázott szerdán...
Illusztráció

Hat botrányhőst vettek őrizetbe

Hat személyt vett őrizetbe hétfőn a rendőrség...
Illusztráció

Se nem fújt, se vért nem adott

Kedden este rutinellenőrzés céljából állították...

Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. augusztus 07., 11:16
0 hozzászólás. 

A július 31. és augusztus 6. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonhárom személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és négy szívinfarktus, illetve szintén huszonhárom agyvérzés is volt. Negyvennégyen magas vérnyomás következtében kerültek kórházba vasárnap reggelig, de huszonhárom szülő nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma harmincöt volt, testi sértés miatt pedig három ember került kórházba. Vasárnapig tizenegy közúti baleset történt a megyében, ezekben tizenhárom személy sérült meg könnyebben vagy súlyosan.

A mentőszolgálat munkatársait tizennyolc pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve tizenöt ittas emberhez riasztották. Sokan voltak azok, akiket allergiás tünetek miatt vittek kórházba, közülük tízen méh-, öten pedig darázscsípés miatt lettek rosszul, de három ember a gyógyszerallergia tüneteit mutatta. Két kutya-, egy lóharapást, illetve egy kígyómarást is jegyeztek a héten.

Nehéz légzés miatt huszonnégyen, rángógörcs miatt nyolcan kerültek kórházba, felső tápcsatornai vérzés miatt pedig hat embert vittek be. Volt három égési sérülés és hat kómás eset is, Alsóboldogfalván pedig kettős tragédia történt.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."