Itthon » Kék fény

Öten akartak öngyilkosok lenni a héten

Volt bőven autóbaleset és három medvetámadás is történt.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Szívás. A fotó csak illusztráció

Csempészcigit találtak Homoródszentmártonban

Oklándon és Homoródszentmártonban razziázott szerdán...
Illusztráció

Hat botrányhőst vettek őrizetbe

Hat személyt vett őrizetbe hétfőn a rendőrség...
Illusztráció

Se nem fújt, se vért nem adott

Kedden este rutinellenőrzés céljából állították...

ongyilkossag2
Hárman gyógyszertúladagolással akarták megölni magukat. Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. július 10., 11:06
0 hozzászólás. 

A július 3. és 10. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonhét személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és öt szívinfarktus, illetve huszonhárom agyvérzés is volt.

Negyvennyolcan magas vérnyomás következtében kerültek kórházba vasárnap reggelig, de tizenhét szülő nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma huszonkilenc volt, testi sértés miatt pedig három ember került kórházba. Vasárnap hat közúti baleset történt a megyében, ezekben kilenc személy sérült meg könnyebben vagy súlyosan.

A mentőszolgálat munkatársait tizennégy pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve tíz ittas emberhez riasztották. Összesen öten akartak öngyilkosok lenni, ketten önakasztással, hárman pedig gyógyszertúladagolással, de mindet megmentették. Tizenheten voltak azok, akiket allergiás tünetek miatt vittek kórházba, közülük öten méhcsípés miatt lettek rosszul

Nehéz légzés miatt huszonöten, rángógörcs miatt tizenegyen kerültek kórházba, felső tápcsatornai vérzés miatt pedig nyolc embert vittek be. Volt két égési sérülés és négy kómás eset is, a megye területén három, emberi sérüléssel járó medvetámadást jegyeztek.

Amennyiben súlyos lelki nehézségekkel küzd, az öngyilkosság gondolata foglalkoztatja, vagy közeli hozzátartozójának, ismerősének öngyilkosságra utaló jeleket fedez fel viselkedésében, forduljon valamely lelkisegély szolgálathoz.

Székelyudvarhelyen a telefonos éjszakai lelkisegély-szolgálattól kérhet segítséget a 0754-800 808 és 0723-800 808 telefonszámokon, – ingyenes konzultáción vehet részt a székelyudvarhelyi családsegítő szolgálatnál, vagy fordulhat az Erdélyi Életvédők Egyesületéhez.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."