Itthon » Kék fény

Szelektív hulladékgyűjtő égett a Táborban

Kigyulladt az unitárius temető előtti hulladékgyűjtő csütörtökön este, feltehetően egy eldobott cigaretta okozhatta a tüzet.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Szívás. A fotó csak illusztráció

Csempészcigit találtak Homoródszentmártonban

Oklándon és Homoródszentmártonban razziázott szerdán...
Illusztráció

Hat botrányhőst vettek őrizetbe

Hat személyt vett őrizetbe hétfőn a rendőrség...
Illusztráció

Se nem fújt, se vért nem adott

Kedden este rutinellenőrzés céljából állították...

fotó: Pál Edit Éva
fotó: Pál Edit Éva
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. június 30., 09:30
0 hozzászólás. 

Szétázott szeméthalom látványa fogadta csütörtök este az Ady Endre utcába kanyarodókat. Mint a szemtanúk elmondták, valaki meggyújtotta a szelektív kukát, a tűzoltók és a helyi rendőrség munkatársai voltak a helyszínen. Eloltották a tüzet, de a szemetet úgy hagyták az utcára borítva.

kuka5

Ez az a szeméttároló, ami mellett általában félméteres szemét gyűl fel különféle, a lakosság által újrahasznosíthatónak ítélt hulladékokból. Mint például a boroskorsó, a szőnyeg, a maradék kovászos uborka és az alig használt szalvéta.

A szeméthalom tartalmából is az derült ki, hogy az emberek még nem teljesen tudják, mi kerülhet a konténerekbe: a vesszőkosárral körbefont vizeskorsó, a motorolaj flakonja és a zsíros ételhordó edény is felszínre került.

kuka3

Fél kilenc előtt néhány perccel értesítették a tűzoltókat arról, hogy az Ady Endre utcában, az unitárius temető előtti szelektív hulladékgyűjtő lángra kapott - erősítette meg a szemtanú által mondottakat portálunknak a tűzoltóság képviselője.

kuka4

Percek alatt helyszínre sietett egy tűzoltóautó, a szakemberek azonnal eloltották a tüzet, amit a feltételezések szerint egy eldobott cigarettacsikk okozhatott. A szemét reggelig még az utcán aludt. Péntek délelőtt már tisztaság fogadta az arra járókat.

kuka2

A három, fémből készült hulladéktároló közül az kapott lángra, amiben a papír volt, a tűzoltók feltételezése szerint kb. 3 köbméter papír éghetett el.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."