Itthon » Kék fény

Több medvetámadás is volt a héten

Csíkban és Firtosmartonos mellett is támadott a medve, de kutyák is haraptak és kígyómarás is volt.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
traktorbaleset

Idős embert ütött el egy traktor Korondon

Nem szakszerűen állította meg vezetője a traktort, ami...
kamionzetevaralja

Felborult egy ukrán kamion Zetelaka mellett

Ukrán szénszállító borult az árokba, vezetője...
baleset3

Három autó ütközött össze Bethlenfalván

Koccantak a kocsik, szerencsére nem történt nagyobb...

medvetamadas
Firtosmartonos mellett egy erdészt támadott meg a vadállat. Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. május 08., 11:00
0 hozzászólás. 

A május 1. és 7. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint harminchárom személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és két szívinfarktus, illetve tizenhét agyvérzés is volt. Harmincheten magas vérnyomás következtében kerültek kórházba vasárnap reggelig, de tizenkilenc szülő nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma huszonhat volt, testi sértés miatt pedig öt ember került kórházba. Vasárnap reggelig hét közúti baleset történt a megyében, ezekben tíz személy sérült meg könnyebben vagy súlyosan.

A mentőszolgálat munkatársait tizenhét pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve tíz ittas emberhez és négy asztmás esethez is riasztották.

Nehéz légzés miatt harmincheten, rángógörcs miatt tízen kerültek kórházba, de volt két gyomorvérzés is, hasmenés miatt pedig három embert vittek kórházba. Volt egy égési sérülés és hat allergiás eset. Megjelentek a kullancs- és méhcsípések is, de volt három kutyaharapás és egy kígyómarás is. Egy Csíkszereda melletti esztenán két pásztort támadott meg a medve. Firtosmartonos mellett is volt egy ilyen eset, ahol egy erdészre támadt rá egy másik medve, az illetőt többször megharapta. A támadások áldozatait kórházba vitték, szerencsére nem életveszélyesek a sérüléseik.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."