Itthon » Kék fény

Halálos baleset Betfalva közelében

Földön heverő személyt ütött el egy fiatal lány szombat hajnalban.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Illusztráció

Elkapták a gyilkossági kísérlet gyanúsítottját

A rendőrség elfogta azt a férfit, aki egy...

Rekordot döntöttek a lázasok

Tényleg hihetetlen, több mint száz lázas emberhez...
Illusztráció

Újszékelyen kapták el az országosan körözött tolvajt

Az Argeș megyei férfit 5 évre ítélték többrendbeli...

A kép illusztráció
A kép illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. április 29., 11:58
0 hozzászólás. 

Szombat hajnalban 3 óra 35 perckor történt súlyos baleset Székelykeresztúr és Betfalva között. A 19 éves székelykeresztúri N. A. Betfalva irányából haladt Keresztúr fele, amikor elgázolta a 36 éves, budapesti lakhellyel rendelkező, de román állampolgár K. A.-t. A balesetben a férfi életét vesztette.

A járművezető nem volt alkohol befolyása alatt, a szerencsétlenség körülményeit a rendőrség vizsgálja – közölte Gheorghe Filip, megyei rendőrszóvivő.

Az Udvarhelyszéki Közlekedési Infó-n közzétett információk szerint kamionsofőrök vették észre, hogy a földön egy személy fekszik, miután korábban elesett vagy elütötték. Hívták a 112-t, és jeleztek az arra hajtó Volkswagen Golf vezetőjének, ám az nem vette észre ezt a tényt, és elütötte a földön fekvő illetőt. A baleset után az áldozat még életben volt, ám amire a mentők kiérkeztek, elhunyt – osztotta meg a történteket a közösségi oldalon egy szemtanú.

Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő értesített, hogy még egy halálos baleset történt az utóbbi 24 órában a megyében. Maroshévízen egy 27 éves személy, B. V. vezetett péntek délután bejegyzetlen motorgépjárművet jogosítvány nélkül. A férfi elvesztette a kontrollt a jármű fölött, és felborult, az esés következtében azonnal meghalt.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."