Itthon » Kék fény

Késsel sebesítette meg a máréfalvi polgármestert egy pásztor

Egy törvényelenül legeltető személy késsel támadt Kovács Imrére, akinek állapota nem életveszélyes, de jelenleg a kórházban van.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
kvad

Felborult a Medvelikban

Vigyázz, hogy közlekedsz a kvadoddal.
tuz-sadoveanuutca

Élesben gyakorlatozhattak a tűzoltók

Hétfő este éjszakai tűzoltógyakorlat miatt szólaltak...
traktorbaleset

Halálos baleset Décsfalván

Ráborult a traktor az idős férfira.

KovacsImre
A település vezetőjére támadt egy pásztor
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. április 07., 09:19
0 hozzászólás. 

Csütörtökön este többedmagával ment a máréfalvi Kőlik közelében levő legelőre Kovács Imre, ugyanis több lakossági bejelentés volt arról, hogy ott a máréfalvi 41 éves P. J. pásztor törvénytelenül legeltet.

Azonban P. J. kést rántott és négy helyen is megsebesítette a 30 éves Kovács Imrét. A pásztor a polgármester bal karján két súlyosabb sebet ejtett, de a jobb vállán és az arcán is megsebesítette, majd elszaladt. A település vezetőjét mentő vitte az udvarhelyi kórházba.

Dr. Lőrinczi Csaba orvos-igazgatótól megtudtuk, hogy Kovács Imrének több szúrt, illetve vágott sérülése van, de szerencsére egyik sem életveszélyes, azonban jelenleg is a kórházban van.

Gheorghe Filip rendőrségi sajtószóvivőtől megtudtuk, hogy este fél nyolc után néhány perccel történt a bejelentés az esetről, tudomása szerint a támadó ittas állapotban volt – a helyszínről elemenekült, pénteken délelőtt még nem tudták előállítani, de keresi a rendőrség, a településen is nagy a rendőri jelenlét. A kivizsgálást az ügyészség végzi az ügyben.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."