Itthon » Kék fény

Drogdílereket kaptak el Udvarhelyen és Zetelakán

Kilenc házkutatás után tíz embert állítottak elő csütörtökön reggel. Udvarhelyen és környékén is rajtaütésszerű házkutatások voltak.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
rendorkocsi-5

Halálos baleset, lopás, ittas vezetés

Az általa okozott balesetet sértetlenül megúszta, ami...
Csiksomlymentos

Sokan lettek rosszul Csíksomlyón

Baleset is rengeteg volt, köztük halálos is.
Illusztráció

Serpenyővel verte fejbe a férjét

Családon belüli erőszak miatt vizsgálódnak egy parajdi...

Tíz embert vittek el a maszkosok
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. március 02., 16:35
0 hozzászólás. 

Összehangolt akciót tartott a Hargita és a Maros megyei Szervezett Bűnözés Elleni Ügyészség, illetve a rendőrség csütörtökön reggel. Összesen 9 házkutatást tartottak Székelyudvarhelyen, Zetelakán és Marosvásárhelyen, illetve Mezőpaniton. A rajtütés célja egy tíztagú, drogterjesztéssel foglalkozó csoport előállítása volt.

A házkutatások során több olyan anyagot találtak a rendőrök és az ügyészek, amik drogterjesztésre utaltak. A rendőrségi jelentés konkrétan nem nevezte meg, hogy milyen anyagokat találtak, csupán a "por" és a "növényi részek" kifejezések szerepeltek a közleményben. Lefoglaltak továbbá mérlegeket, cigarettapapírt, illetve készpénzt (lejt, forintot és eurót), amiről azt gyanítják, hogy drogkerekedelemből származnak, de találtak airsoft-pisztolyt, baseball-ütőt és nuncsakut is.

A lefoglalt anyagokat egy kolozsvári laboratóriumba vitték, az előállított személyeket pedig Csíkszeredába, kihallgatásra. Szervezett bűnözői csoportban való részvételért 1-től 5-ig, kábítószer-termesztésért és -kereskedelemért 2-től 7 évig, míg saját használatra való kábítószer birtoklásáért 3 hónaptól 2 évig terjedő szabadságvesztés jár.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."